Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Studio Spornes

  • Spornesveien 14, Tromøy, Arendal
  •  /  km From You
Overview

Konserter, mat og drikke på Tromøy utenfor Arendal hos Studio Spornes.

På Tromøy utenfor Arendal, midt i Raet nasjonalpark, finner du Studio Spornes.

Konserter & Festival
Studio Spornes tilbyr eksklusive konserter og festivalopplevelser med populære norske artister. Festival-hagen vår er en unik konsertarena der du kan oppleve enkelt konserter eller Spornesfestivalen 9.-11. Juli 2021

Kafé og håndtverksbakeri
Her serveres alltid fersk bakst. Populære produkter er kanelsnurr og hjemmebakt pita med Brie, Serrano, Tunfisk, Hummus eller reker. Studio Spornes er kjent for sin kvalitetskaffe. Len deg tilbake og nyt en deilig cappuccino, latte, cortado, americano eller espresso. 

Vinbar & mikrobrygget øl
Her finner du et godt utvalg mikrobrygget øl fra lokale produsenter. Vinkartet inneholder klassikere og spennende nykommere fra Italia, Frankrike, Tyskland, Spania, Portugal, Hellas, Sør-Afrika og Australia. I sommerhalvåret arrangeres vinsmakinger der det også kan komme musikalske overraskelser fra scenen. Alt foregår i en hyggelig og uformell setting enten i vinbaren eller festival-hagen. Trivsel er alltid i fokus. Blomster, vimpler, fargerike bord og stoler, kulørte lys og lykter, smilende og dyktige servitører.

Barnevennlig
På Studio Spornes finner du leker, spill og sandkasse til de minste barna. Her er stor uteplass slik at både barn og voksne kan være i aktivitet i trygge og koselige omgivelser. Eller slappe av med en deilig lunsj, juice, smoothie eller iskrem.

Åpningstider
Søndagsåpen kafé i mars, april, mai, juni, juli, august, september, oktober og november. 
Sommeråpen kafé og vinbar 5 dager i uka hele juli! Du kan reservere bord både utendørs eller innendørs.

Unikt område
På Spornes og Hove finnes noen av regionens flotteste turstier og svaberg i tillegg til fine sandstrender. Tromøy er også et eldorado for sykkelturer og sti-sykling. Det er kun 300 meter fra Studio Spornes og til nydelige svaberg og rullesteinstranda på Spornes.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Opening hours

1. sep. 2021 – 30. nov. 2021
sø. 12:00–16:00
See All
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages