Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Aust-Agder ARENDAL

Smag & Behag Bjellandstrand

  • Bjellandveien 87, Arendal
  • +47 37040900
  •  /  km From You
Overview
Details

Gården ligger i vakre omgivelser hvor du kan sanse, oppleve og fantasere. En smak av sommer hele året.

– et sted hvor tiden kommer… Gården ligger i vakre omgivelser hvor du kan sanse, oppleve og fantasere. En smak av sommer hele året.

Gården: 
Bjellandstrand gård med sine omgivelser har en lang og spennende historie. Selve hovedhuset kan spores tilbake til 1650 og er i dag restaurert som bolig for vertskapet. Gården har en unik beliggenhet på utsiden av Tromøy kun 100 meter fra sjøen. Her finner du et sjarmerende miljø med gammel tradisjonell bebyggelse, fantastiske turområder, rullesteinsstrender og svaberg. Hos oss er det gode og trygge områder for barn å leke på og minigrisen Molly ønsker sammen med de andre smådyrene barna hjertelig velkommen!

Kafeen: 
Kafeen med sine sjarmerende lokaler serverer ferske bakervarer hver dag og i helgene bakes brødene i vedfyrt bakerovn. Du kan også få enkle lunsj og middagsretter som paier, salater og varme supper. Et deilig sted å avslutte turen. På sommeren kan du nyte måltidet ute i frukthagen blant fuglekvitter og sus fra sjøen.

Selskapslokaler: 
I 2 etg har vi sjarmerende og hyggelige lokale som passer til alle anledninger. Vi arrangerer bryllup, jubileer, dagseminar, minnestunder m.m. Vi serverer alt fra store buffeer med smaker fra Provence og Toscana , tre retters selskapsmeny til egne retter med en smak av Agder. Hos oss lages maten fra bunnen med tid og kjærlighet – det kjenner du på smaken!

Rosehage: 
Vi har en unik rosehage hvor du kan vandre mellom mange hundre roser, stauder og sommerplanter. Hagen har fem ulike opplevelsesrom hvor alle har sine forskjellige tema. En oase for deg som er glad i blomster, her kan du senke skuldrene, nyte og la tiden komme. Du kan nyte din kaffekopp eller ditt måltid ute i hagen på en romantisk benk eller rundt et sjarmerende kafebord. En sanselig opplevelse for kropp og sjel!

Gården ligger 10 minutter fra Arendal sentrum. Kjør mot Tromøy over Tromøybroa så til venstre mot Kongshavn. Etter ca 2 km ta av til høyre ved skilt mot Tromøy kirke, følg denne veien 2 nye km til skilt mot Bjelland 0,6. Følg så skilter til Bjellandstrand gård.

Se deres nettside for åpningstider i kaféen.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Natursti
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages