Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Arendal TVEDESTRAND

Sørlandets Maritime Charter- og taxibåter

  • Risøya, Tvedestrand
  • +47 41454145
  •  /  km From You
Overview

Mulighet for å leie taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur med venner og bekjente når vår- og sommerdagene lokker en til sjøen og havet.

Ønsker du en flott opplevelse i skjærgården mellom Arendal, Tvedestrand og Lyngør kan følgende tips være greit å ta med seg.

Sørlandets Maritime holder til i den vakreste delen av skjærgården, like ved Lyngør. Her er det mulighet for å leie taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur med venner og bekjente hele året.

Taxibåt
Nå er skjærgården enda mer tilgjengelig! I hele juli kan du enkelt komme deg fra by til skjær og holme til øy i Tvedestrandsskjærgården, helt uten bekymring!  Den nye Taxibåten er på plass og alt du trenger å gjøre er å ringe 41 45 41 45 og si hvor du er og hvor du skal.  Les mer på sorlandetsmaritime.no og last ned kartet.

Bak satsingen står Sørlandet Maritime, med god støtte fra en rekke spisesteder, hoteller, opplevelsesbedrifter og andre i Tvedestrand og på Kilsund!

Andre charterbåter
MS Lyngholmen er selve flaggskipet - et veteranskip som tar 60 passasjerer. Her er det fine salonger både over og under dekk. Båten som har rundet 50 år er bygd i kraftig furu, og har tidligere vært kystrute på Vestlandet, turistbåt i Oslofjorden og på Sørlandet. Nyt utsikten og roen på begge soldekkene ombord. MS Lyngholmen er verdt et syn, og er mye brukt til firmaturer, selskaper eller rett og slett leid av venner som ønsker en annerledes opplevelse i skjærgården.

Andre båter til utleie er MS Flink som tar 50 passasjerer.

Sørlandets Maritime driver også rutebåtkjøring til øyene Sandøya og Lyngør.

Hold deg oppdatert på Sørlandets Maritime på Facebook.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages