Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Lille Hotell Arendal

  • Torvgaten 5, Arendal
  • +47 37022201
  •  /  km From You
Overview

Lille Hotell Arendal er byens nye, trendy og prisgunstige sentrumshotell i kjernen av byen. Hos Lille Hotell vil du kunne bo på nyrenoverte rom og beundre unik gatekunst fra sengekanten!

Lille Hotell Arendal er en liten Arendalsbedrift som ble etablert i 2019 med et mål: å skape en dynamisk og generøs bedrift som bygger på den lokale samskapingslysten. Etter måneder med idémyldring, diskusjoner, tilpasninger og en TEDx talk senere, ble Lille Hotell skapt, en kreativ liten boble, utsmykket av gatekunstnere fra Arendal, Norge og internasjonalt.

Hotellet er nytenkende og anvender innovative løsninger for å spare tid og krefter slik at du som gjest får mer tid til å slappe av og nyte det som virkelig teller. Bedriften har også et sosialt fokus og gir en andel overskuddet tilbake til nærmiljøet, gode arrangementer og lokale lag og foreninger.

Hotellet er lite og enkelt, men har en stor sjel og alle byens severdigheter å by på! I hotellets gate finner du ærverdige familiebedrifter med over 100 år lange kremmertradisjoner, nye urbane konseptbutikker og spenstige kunstgallerier. I byggets underetasje finner du også Hong Kong Restaurant som tilbyr spennende retter fra Østen. Det er gangavstand til alle byens fasiliteter som buss, tog, taxi stand, butikker, kaféer, restauranter, barer, teater og ikke minst skjærgården!

Hotellet tilbyr også forretningsreisende og gjester som ønsker lengre opphold gode tilbud, ta gjerne kontakt på booking@lillehotell.no for mer informasjon.

Lille Hotell er et spenstig boutiquehotell med 14 rom og som tilbyr deg en spennende opplevelse i Arendal sentrum! 

 


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages