Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Hove Leirsenter

 • Hoveveien 100, Arendal
 • +47 37085221
 •  /  km From You
Overview
Details

Hove Leirsenter ligger i naturskjønne omgivelser på Tromøya, 11 km fra Arendal sentrum, med hyggelige priser og sjøen som nærmeste nabo. Ledige hus under Arendalsuka!

Trenger du overnatting under Arendalsuka 2023?  Fremdeles noen ledige hus på Hove leirsenter.

Hove Leirsenter ligger i tilknytning av Raet nasjonalpark og er et område spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter. Stedets særegne natur, store grøntområder, strandområder og alle fasiliteter og aktivitetstilbud gjør det lett å lage et gøyalt og interessant leirprogram på Hove.

I Hove Leirsenter finnes alle kategorier av overnattingstilbud. I tillegg til stor kapasitet på senger finnes også store flotte teltområder. Standarden på bygningsmassen varierer fra det enkle til det moderne og prisene er hyggelige.

Det er plass for store arrangementer i hus og telt eller bobiler/campingvogner og ned til mindre arrangementer, slektstreff og familietreff.  Sommerleirer for organisasjoner, lag og foreninger får spennende muligheter på Hove. Bo og aktivitet går hånd i hånd.

Våre minste hus med 10 senger passer fint for storfamilien eller venner som ønsker seg en aktiv ferie, eller kun nyte natur, strand og turmuligheter. Vi har varierende plass for dropin av bobiler og campingvogner.  Følg vår webside for oppdatert informasjon.

Vinterstid har vi åpent for firmautleie til pendlere. Hove Leirsenter har flere bygg som egner seg for kurs, konferanser og selskaper i varierende størrelser. Kontakt oss for å se hva vi kan tilby.

Hove Leirsenter legger til rette for aktiviteter, opplevelser og utfordringer for alle. Området har flotte turstier, badestrender, gressletter, lekeplass, fotballbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, sandhåndballbaner, baskettballbaner og parkourpark. 

Mer om Hove
TrollPark Hove ligger midt inne i leirsenteret. Parken er blitt en suksess og kundene gir flotte tilbakemeldinger.  Det utvikles nye aktiviteter hvert år.  TrollPark Hove leverer også aktiviteter til Hove Leirskole.  Det lønner seg med onlinebooking fra deres websider.

Arendal catering driver HovestuaMidt i leirsenterets hjerte finnes dette hyggelige spisestedet.  Arendal catering serverer våre gjester her på Hove, har søndagsbufè og driver catering.

Hove Leirskole åpnet våren 2018 og har et unikt leirskoletilbud beliggende i Raet Nasjonalpark.  Det er stor pågang og tilbakemeldingene er flotte.  Målsetningene med leirskolen er å stimulere elevenes interesse for realfagene, naturen, kystkultur, utfordrende friluftsaktiviteter ved sjøen, miljø og kosthold, samt øke elevenes forståelse av sammenhengen mellom disse.

Ta gjerne kontakt i mail til post@hoveleirsenter.no for informasjon og tilbud.  Telefon +47 37 08 52 21.  På vår webside – www.hoveleirsenter.no finnes det onlinebooking for flere av våre hus og hytter.

Hove – En plass for alle

 


 • Last Updated:
 • Source: Arendal Turistkontor

Generelt

Tilgjengelighet
 • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
 • Konferansefaciliteter
 • Familievennlig

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
 • Parkering
Tjenester
 • Familievennlig
 • Kjæledyr tillatt

Aktiviteter

Aktiviteter for barn
 • Lekeplass
Fornøyelsesparker
 • Familievennlig
 • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages