Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Hotell Arendal

  • Østregate 2-4, Arendal
  •  /  km From You
Overview

Arendal får nytt hotell sommeren 2021!

Tirsdag 1. juni 2021 åpner Arendals nyeste hotell. Når alt står klart vil hotellet ha 93 rom, fra juni åpnes tre etasjer med totalt 60 rom. Mer sentralt enn dette bor man ikke i Arendal, Hotell Arendal er lokalisert midt i sentrum i kvartalet mellom Torvet og Arendal Kultur og rådhus. Busstasjon, parkeringshus og jernbane er få skritt unna. Hotell Arendal har overnatting for en rekke ulike kundegrupper og behov, og satser blant annet på barnefamilier med hele 33 familierom med fra 3 til 6 senger. Hotell Arendal har også 9 rom med hybelkjøkken, og er velegnet for lengre opphold for arbeidsreiser. Flere av rommene kan også benyttes som kontor eller møterom for 2-6 personer.  

Hotellrommene er funksjonelle, smarte og varmt innredet, med gode senger og flislagte bad. Det er lagt fokus på interiør av god kvalitet, men hotellrommene inneholder ikke noe mer enn det du trenger for en god natts søvn. Gode senger. Gode dyner. Eget bad. De fleste rommene har skrivebord og stol, sittegruppe eller spisebord. Hotellets største familierom har Smart TV slik at du får benyttet egne strømmetjenester på en større skjerm, mens på øvrige rom er TV erstattet med rask og gratis wifi.  

Tradisjonelle hotelltjenester som romservice, hotellrestaurant, minibar og og resepsjonsdisk er borte, i stedet tilbyr Hotell Arendal smidig og effektiv booking og betaling på nett, automatisert inn og utsjekk uten kø, vareautomat og frokost fra et av bakeriene i nabolaget.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Opening hours

1. juni 2021 – 31. des. 2021
Daily
See All
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages