Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Hotell Arendal

  • Østregate 2-4, Arendal
  •  /  km From You
Overview

Arendal får nytt hotell sommeren 2021!

Arendal får nytt hotell sommeren 2021!

I juni åpnet Arendals nyeste hotell med hele 91 rom, midt i Arendal sentrum. Mer sentralt enn dette bor man ikke i Arendal, Hotell Arendal er lokalisert mellom Torvet og Arendal Kultur og rådhus med busstasjon, parkeringshus og jernbane få skritt unna. Her finnes rom for en rekke ulike kundegrupper og behov; barnefamilier har fått et nytt tilbud i byen med hele 34 flersengs/ familierom i ulike størrelser med fra 3 til 7 sengeplasser, og det finnes en egen avdeling med kapsel rom og bokser - en moderne og tøff sovesal med felles toaletter og dusjrom. I tillegg finnes enkeltrom, dobbeltrom, 9 rom tilpasset de med bevegelsesutfordringer og 9 små leiligheter med hybelkjøkken. Flere av rommene kan også benyttes som kontor eller møterom for 2-6 personer.  

Hotellrommene er små men varmt innredet, med gode senger og flislagte bad. Det er lagt fokus på interiør av god kvalitet, men hotellrommene inneholder ikke noe mer enn det du trenger for en natts søvn. Gode senger. Gode dyner. Eget bad. De fleste rommene har skrivebord og stol, sittegruppe eller spisebord. Hotellets største familierom har Smart TV slik at man får benyttet egne strømmetjenester på en større skjerm, mens på øvrige er det ikke TV. Alle rom har rask og gratis wifi.  

Tradisjonelle hotelltjenester som romservice, hotellrestaurant, minibar og og resepsjonsdisk er borte, i stedet tilbyr Hotell Arendal smidig og effektiv booking og betaling på nett, automatisert inn og utsjekk uten kø. Frokost er ikke inkludert i romprisene, men en enkel frokostpakke kan bestilles som tillegg og leveres fra Mikrobageriet. 


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Opening hours

1. juni 2021 – 31. des. 2021
Daily
See All
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages