Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Clarion Hotel Tyholmen konferanse og selskapslokaler

  • Teaterplassen 2, Arendal
  • +47 37076800
  •  /  km From You
Overview
Details

Clarion Hotel Tyholmen er et personlig og levende hotell plassert på bryggekanten i Arendal sentrum. Hotellet kan tilby 96 lekre rom, hvorav over halvparten har sjøutsikt, en stor konferanseavdeling fordelt på 7 møterom for 2-250 deltakere, samt Kitchen & Table Restaurant og Bar by Marcus Samuelsson.

Clarion Hotel Tyholmen kan tilby 10 fleksible og moderne møtelokaler. Med en kapasitet på 10 - 350 deltagere passer lokalene for alt fra mindre møter, større konferanser og til storslåtte banketter.

Med Clarion Hotel Tyholmens sentrale beliggenhet midt i Arendal sentrum er det kort vei til serverdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna.

Med 96 rom som varierer fra standard dobbeltrom til suiter, er de store nok til å huse store forretningsarrangement, men også små nok til å gi en personlig touch. Gjester ved Clarion Hotel Tyholmen kan også bruke et treningsstudio i nærheten helt gratis, hvor du kan nyte litt tid for deg selv eller delta på en gruppetime.

For en ekstra dose luksus kan du bestille mat og drikke til rommet når som helst på døgnet takket 24-timers room service.

God takhøyde
Hotellets største sal har en takhøyde på 3,6 meter og store vinduflater med fantastisk sjøutsikt. Pauseområdet har gasspeis, sjøutsikt og direkte utgang til terrasse på bryggekanten. I tillegg til møtelokalene kan restauranten og Chambre Separée benyttes til arrangement.

AV- utstyr
Alle møtelokaler har godt teknisk utstyr med prosjektor, lerret, flipover, penn og papir samt trådløst internett. Utover dette kan alle lokaler kobles opp med lyd/ mikrofonsystem. Andre muligheter er talerstol, scene og dansegulv.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering
Tjenester
  • WiFi
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages