Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Canvas Hove overnatting

  • Hoveodden 200, Arendal
  • +47 37030400
  •  /  km From You
Overview

Canvas Hove tilbyr overnatting på en litt annerledes måte. Ved siden av vanlige campinghytter eller ditt eget telt, kan du sove i glampingtelt som yurt eller båttelt. Eller hva med en natt i en cocoon?

Canvas Hove er en turistdestinasjon i Arendal der friluftslivaktiviteter og naturopplevelser er hovedattraksjonen. Hove ligger vakkert til med hav, holmer, skjær og skog på alle kanter. Her er du i hjertet av Sørlandets fineste natur med Raet nasjonalpark som nærmeste nabo. Et visuelt vakkert sted der alle inviteres inn til å leke og hygge seg, enten du vil spise i restauranten, delta på aktivitetene eller overnatte.

Vil du overnatte kan du velge mellom eget telt, glampingtelt eller campinghytter. 

Overnatting skal være en del av opplevelsen på Canvas Hove. De tilbyr flere spennende alternativer, over 80 senger, fordelt på tre typer glamping-telt og campinghytter. Vil du bo i et kuletelt oppe i trærne, eller en mongolsk yurt med kobber-badekar? Valget er ditt. Du kan også slå opp sitt eget telt.

Yurt
Å bo i en mongolsk yurt er en helt spesiell opplevelse. Konstruksjonen er tusen år gammel, men her får du hotellstandard med kobberbadekar, Hästens senger, vedfyrt ovn og isolerte vegger og tak. Her bor du like fint om vinteren som om sommeren.

Plass til to voksne, ev. sammen med to yngre barn.
Pris varierer etter sesong.

Cocoon
Lyst på en helt anderledes telt-opplevelse? Cocoon er et telt som er formet som en kule. Canvas Hove har innredet teltet med gode senger og varme dyner. Her bor du to meter over bakken med en herlig utsikt. Barnas favoritt! Plass til tre barn eller to voksne.

Båttelt
Jan Fasting har designet dette teltet som henter mye inspirasjon fra de mongolske yurtene. Teltet gir fantastisk komfort og har to gode senger og vedovn. Et litt billigere alternativ for de som likevel vil oppleve glamping på sitt beste.

Plass til to voksne, eventuelt sammen med to yngre barn.

På Canvas Hove er det mye man kan ta seg til ute i det fri. Se en oversikt her.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages