Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Aust-Agder ARENDAL

Canvas Hove friluftsaktiviteter

  • Hoveodden 200, Arendal
  • +47 37030400
  •  /  km From You
Overview

Canvas Hove i Raet nasjonalpark utenfor Arendal.

På Canvas Hove og omegn kan du, din familie og venner være med på mange forskjellige friluftsaktiviteter:

Katamaran seiling
Hobiecats trimaraner er et av våre favorittleketøy. Her kan du velge mellom heftige seilopplevelser eller cruise rundt på grunt vann. Båten har nemlig mulighet til fremdrift også uten seil, ved at man tråkker med beina på pedaler som driver den frem i 2-3 knop. Det er plass til to voksne, eventuelt sammen med to barn. Pris: 600kr for to timer/900kr for halv dag, for de som har seilt litt fra før. Hvis du er nokså ny når det kommer til seiling, kan du leie instruktør og ta et halvdags seilkurs til 2900kr. Denne båten både trygg, stødig og veldig morsom.

Stisykling med el-sykkel
De færreste har prøvd å sykle gjennom skogen med fulldempet elektrisk sti-sykkel. Vi lover at du kommer til å få en minneverdig opplevelse. Våre guider kan vise deg Arendals beste stier med Tungvekteren (start ved Dråbelia) og Åsbieskogen i spissen. Vi arrangerer også nybegynnerkurs på forespørserl. Pris for sykkel-leie er 850 kr for halv dag inkludert guide, minimum 4 personer (2-3 timers sykling).

SUP – Standup paddleboard
SUP er gøy og utfordrende for alle, enten du er fire år eller 80. Vi leier ut disse brettene på timebasis til kr 100 per time. Dette er verdens raskest voksende vannsport og det er nok fordi brettet har mange bruksområder. Du kan padle en lang tur, drive med SUP-yoga, leke med ungene eller ha det som din egen “brygge” på snorkling. Opp til deg. Ut å lek!

Kano med glassbunn
Denne kanoen med plass til to gir deg en unik mulighet til å se den vakre naturen både over og under vann. Et stort vindu i dørken gir deg et krystallklart bilde av hva som er under deg. De store områdene med grunt vann i Hovekilen er perfekt for deg som vil se undervannsverden fra et helt nytt perspektiv. Her finnes østers, tareskog, krabber, flyndrer og mange hundre spennende ting å se på. Kan leies for 250 kroner for en time + 100 kr pr påfølgende time.

Undervanns-safari med el-scooter
Sørlandets kuleste aktivitet? Opplev Raet nasjonalpark med elektrisk undervanns-scooter! Våre guider viser deg en spennende verden under vann og viser deg østers, havsalat, fisk, tareskog og mange andre ting. Turen går rundt Gjessøya hvis været tillater det, og tar rundt halvannen time. Du får opplæring og våtdrakt av oss hvis du ikke har selv.

750 kr per person. Min. 2, maks 6 personer

Teambuilding 24 timer
Program:
Ankomst i private biler klokka 11.00. Vi møter dere på parkeringen på Hove, og viser dere yurtene og resten av campen.

Lunch i restauranten.
Første utfordring for dagen er en orienteringsløype hvor vi bruker elektriske undervanns-scootere. Det ligger gåter på bunnen som man skal finne og løse – to lag konkurrerer mot hverandre.
Tilbake på bryggen er det badstue og noe godt å drikke, før vi skifter og går til middag i restauranten.

Dag 2
Frokost i restauranten klokka 08.30.
Aktivitet: Seile rundt Merdø. Vi bruker små joller, og det blir gitt instruksjon. Ønsker dere å gjøre det som en regatta, så blir det førstemann til målstreken. Tilbake på Hove er det tid til varm stamp før lunch.

Utsjekk og hjemreise.

Pris per person ved 8 deltakere eller fler; 3600,-, inkludert overnatting i selvvalgt telt aktiviteter og alle måltider.

Teambuilding 48 timer
Dag 1: 
Ankomst i private biler rundt kl 11.00. Vi møter dere på parkeringen på Hove, og viser dere yurtene og resten av campen. Lunch.

Første utfordring for dagen er en havsafari hvor vi bruker elektriske undervanns-scootere. Det ligger gåter på bunn som man skal finne og løse – to lag konkurrerer mot hverandre. Tilbake på bryggen er det badstue og øl, før vi skifter og går til middag i restauranten.

Dag 2:
Frokost i restauranten. 
Seminar rundt peisen i Hove Chillbar frem til lunsj.
Aktivitet: Seile rundt Merdø. Vi bruker små joller, og det blir gitt instruksjon før vi gjør laginndelingen.

Tilbake på Hove er det tid til å roe ned litt før middag og tid til varm stamp før middag. Det blir premieutdeling og gode historier under måltidet. Hvis det er ønskelig kan Jan holde et foredrag fra noen av hans spennende turer f.eks til Sydpolen.

Dag 3:
Utsjekk og hjemreise etter frokost.

Pris per person ved 8 deltakere eller fler; 5200.- inkludert overnatting i selvvalgt telt, aktiviteter og alle måltider.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages