Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Byvandring på Tyholmen

  • Sam Eydes plass 1, Arendal
  • +47 37005544
  •  /  km From You
Overview
Details

Det er mulig å bestille byvandring med guide for grupper. Her vandres det i trange brosteinsbelagte smug mellom gamle trehus fra seilskutetida, godt bevart gjennom århundrene.

Bli med på en historisk rundtur i og rundt husene på Tyholmen, Arendals gamle bydel. Her finnes en unik samling hus som har fått stå omtrent slik de stod i seilskutenes storhetstid. På veien kan man også besøke bymuseet "Klöckers Hus", hvor vi får et innblikk i hvordan en velstående borgerfamilie levde i Arendal på 1800-tallet. Hvis det ikke er opptatt, er det også mulig å ta turen innom Arendal gamle rådhus, Norges høyeste trebygning fra empiretiden. Bygget i årene 1812-1815.

For mer informasjon og bestilling av byvandring med guide ta kontakt med
Arendal Turistkontor
Tlf +47 37 00 55 44
turistkontoret@arendal.com

OBS! Bestilling av guidet byvandring må gjøres i god tid før ønsket dato, slik at vi kan finne en ledig guide til oppdraget.

I sommersesongen er det også faste byvandringer som man bare kan møte opp til. Se arrangementkalenderen til Arendal for oppdatert info.

Hvis man ikke vil gå med guide, finnes det et praktisk lite kart med beskrivelser av husene man kommer forbi på veien. Kartet er gratis og ligger i brosjyrehyllene i foajen på Arendal Kultur- og Rådhus ved Servicesenteret.

Vil du lese mer om Tyholmen? Sjekk Tyholmen - Arendals gamle bydel.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Guidede turer
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages