Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ARENDAL

Bankgården i Arendal

  • Strandgaten 1, Arendal
  • +47 37040900
  •  /  km From You
Overview

Bankgården er en bygård midt i Arendal sentrum hos huser scenen og arrangementslokalet Banken Scene.

Bankgården i Arendal har konsertscene og arrangementslokale for opptil 480 personer. Kan bookes til konferanse, selskap og andre typer arrangement. Smag & Behag besørger mat/drikke.

Bankgården ligger i tilknyttning til Hotell Arendal (åpner juni 2021 med 60 rom) og co - working / kontorfellesskap med rundt 30 cellekontorer.

Bygården har i tillegg en spennende bakgård hvor det arrangeres konserter, standup, selskap og andre festligheter. 

Lokalet er godkjent for 480 personer - merk - ifm covid 19 og restriksjoner har det vært avholdt arrangement for 50 - 150 personer. For sittende arrangement er lokalet velegnet for 50 - 200 personer. Lokaler er teknisk velutstyrt med scene, PA anlegg, videokanon og lerret, scenelys, store skjermer og muligheter for live streaming.

Smag & Behag drifter lokalene og leverer mat og drikke. Teaterprodusent og eiendomsutvikler Rolf Erik Nilsen er en av eierne i gården, og formidler også innhold og underholdningstilbud på nasjonalt høyt nivå. I tillegg huser bygget en rekke mindre kontorer, samt møterom for 5 - 50 personer.

PS: Alle bilder er tatt før Covid-19 og koronarestriksjonene. Under nåværende omstendigheter er det redusert kapasitet også i Bankgården med 1 meter mellom alle stoler og god avstand mellom bord samt kontaktløs bestilling, betaling og bordservering.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages