Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Vidar Villa til Arendal i Norges feteste ferje

Overview

Earlybird billetter fra 22. mars, billettslipp 20.april! Bli med på Vidar Villas ville sommerkonsert i Arendal 21. og 22. juli 2023!

For fjerde året på rad legger Vidar Villa ut på sin sommerturné langs hele Sørlandskysten. Konsertene gjennomføres ombord på hans egen ferje, Kulturbåten MS Bjørvika, som han eier sammen med gitarist Jonas Thomassen og manager Chris Collings. MS Bjørvika har med sin fargerike fasade blitt lett gjenkjennelig i byene som besøkes på sommerturnéen. Båten har både scene og bar ombord, og resten av året ligger den til kai ved Operaen i Oslo.

 

Nesten hver dag gjennom hele sommeren besøker Vidar Villa og MS Bjørvika en ny by, der det totalt selges over 7000 billetter gjennom sommeren.

 

Nytt for kommende sommeren er at turnéruten blir litt kortere med siste stopp i Mandal, der noen av byene heller får besøk i flere dager.

 

Blant byene som får besøk er Risør (18-19.juli), Arendal (21-22.juli), Grimstad (23.juli), Lillesand (25.juli), Mandal (27.juli) og med turnéavslutning i Kristiansand (28-29.juli).

 

«Dette blir fjerde sommeren vi kommer på besøk, og vi gleder oss allerede helt vilt» sier Vidar. «Dette er en tradisjon vi satser på å gjøre i mange år fremover, der målet er å spre glede med høy partyfaktor og allsang!»

 

For å sikre at alle får sitteplasser selges det kun 210 billetter til hver konsert. Til nå har samtlige konserter på turnéene vært utsolgt.

 

Billetter legges ut for salg torsdag 20.april 2023. Det er mulig å sette seg på venteliste for å få tilgang til et begrenset antall EarlyBird-billetter allerede onsdag 22.mars 2023 ved å klikke seg inn på lenken under:

https://www.vidarvilla.no/sommerturne-2023

 

Tradisjonen tro kommer Vidar Villa tilbake til Arendal med konsertbåten sin – MS Bjørvika, for å levere sommerens mest unike konsertopplevelse!

Denne gangen finner konserten sted ombord på den ikoniske ferja, og vi tar deg med ut på konsertcruise i fjorden

Ombordstigning skjer ved Lanbryggen 20.

Vi gleder oss til tidenes fest!

___________________________

EARLYBIRD-BILLETTER:

23. mars slippes et begrenset antall EarlyBird-billetter til rabattert pris, til de som er raskt ute (Kun 50 stk!) For å sikre deg EarlyBird-billett, registrer deg på linken under, så får du tilgang 24 timer før alle andre:

https://www.vidarvilla.no/sommerturne-2023

 

Fakta om Vidar Villa:

Vidar Villa er en av norges største norskspråklige artister, med over 140 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten 'One Night Stand' som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017.

Siden den gang har han mottatt hele 17 gull- og platinatroféer for låter som blant annet "Et Par Rolige Shots Med Gutta", "Hitparade", "Sjalu", "Jenter" og "Moren Din". Nylig hadde han en hit med «Den Samme Jævla Sangen» i samarbeid med Petter Katastrofe og Halva Priset.

Vidar skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitaren i sentrum.

 

  • Last Updated: 16.03.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 21. juli 2023 18:30

lø. 22. juli 2023 18:30

See All
Vidar Villa til Arendal i Norges feteste ferje
Your Recently Viewed Pages