Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Tromøyfestivalen

Overview

Tromøyfestivalen arrangeres den første helgen i Juli hvert år i Arendal på Tromøy/Hove. Konsertene arrangeres inne på området til Arendal Herregaard Spa & Resort. Billetter selges hos Ticketmaster.

Årets festival avholdes den 2. og 3. Juli 2021 på Arendal Herregaard Spa & Resort. Vi håper at årets festival kan gjennomføres, men vi følger myndighetens krav når det gjelder Covid 19. Alle som kjøper billetter vil få sine penger tilbake hvis det viser seg at festivalen ikke kan gjennomføres på grunn av Covid 19. Vi gleder oss til en ny sommer i Arendal!

I 2021 kan du bli med på konsert med:

Fredag 2. juli:

Back in Time kl 21:00

D.D.E.

Lørdag 3. juli:

Raylee kl 21:30

Stavangerkameratene

Litt info om artistene:

D.D.E. er en norsk rockegruppe som har røtter i trønderrock-tradisjonen etter Åge Aleksandersen og Terje Tysland. De fikk Spellemannprisen som Årets Spellemenn i 1996 og Spellemannprisens hederspris i 2019 og har lenge vært et av Norges mest populære liveband.

Back In Time er et veletablert coverband fra Romerike som spiller pop & rock fra 80 og 90 tallet, med store muligheter for allsang. Lett blanding av norske og utenlandske godlåter vil garantert få deg i god stemning Kvelden starter med Back in Time.

Stavanger Kameratene har over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube,flere gull- og platinatrioféer og en rekke norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.

Raylee Charlotte Kristiansen er en norsk sanger, danser og skuespiller fra Tromøy i Arendal. Hun er kjent fra flere tv-programmer, blant andre Stjernekamp, Skal vi danse og Melodi Grand Prix. I 2021 deltok hun på nytt i Melodi Grand Prix.

Aldersgrense på festivalen: 18 år!

Kommer du langveisfra, bestill overnatting på Arendal Herregaard SPA & Resort eller i glampingtelt på samme sted.

  • Last Updated: 21.04.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 2. juli 2021 21:00

lø. 3. juli 2021 21:30

See All
Tromøyfestivalen
Your Recently Viewed Pages