Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Tribute to Bruce Springsteen

Overview

Roger Handeland med storband

Roger Handeland tar oss med på en historie om Bruce Springsteen. Med seg har han storband med både blåsere og korister, og de utgjør totalt 12 personer.

De fremfører store og kjente låter fra Bruce Springsteens 40 år lange karriere, som «Born in the U.S.A.», «Hungry Heart», «The River», «Cover Me» «My Hometown» og låter fra albumet «The Seeger Sessions». Roger er en flink historieforteller, som skildrer Bruce sitt liv på en god måte.

Den amerikanske rockemusikeren, gitaristen, sangeren og låtskriveren Bruce Springsteen er kjent for sin blanding av musikk, poetiske sangtekster og innslag av americana sentrert rundt hjemstaten New Jersey.

Springsteen har turnert og innspilt plater, hovedsakelig sammen med sin gruppe E Street Band, men også alene og sammen med andre musikere. Han har solgt mer enn 65 millioner album i USA, og 200 millioner på verdensbasis, og han har mottatt en rekke priser, blant annet 20 Grammypriser, to Golden Globe-priser og én Oscarpris.

I 2016 ble Bruce Springsteen tildelt USAs høyeste sivile utmerkelse, Presidentens frihetsmedalje av president Barack Obama.

  • Last Updated: 23.11.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 8. oktober 2021 19:00

See All
Tribute to Bruce Springsteen
Your Recently Viewed Pages