Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal ARENDAL

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland til Bakgården

Overview

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland er to av landets mest kritikerroste artister de siste årene. Nå slår de seg sammen og drar på turné.

Tove Bøygard beskrives som «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver» av Aftenposten, som gir hennes nye album «Jord» terningkast seks. Det samme gjør en rekke andre anmeldere. «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte», skriver Dagsavisen. «Nordens bästa countrysångerska», mener svenske HiFi & Musik.

Tom Roger Aadland ble lagt merke til for alvor da han gav ut Dylan på nynorsk-plata «Blod på spora». Oppfølgeren «Blondt i blondt» ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år skrev han mange av tekstene på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus»

Pris: NOK 260

Vi var lenge redde for at det ikke skulle bli lov til å ha konserter i sommer etter krisen som oppsto med Korona, men nå er det lov til å treffes bare arrangørene legger til rette for tydelige regler og avstand til andre utenom de som bor i samme husstand. Vi vil tilrettelegge for dette med å ha et begrenset antall publikum og noen få bord til gjestene. Når man sitter rundt et bort er det mye lettere å ha en naturlig avstand og det blir koselig men færre gjester. Vi setter grensen på salg av billetter til maks 60. Disse billetter selges kun gjennom billettsystemet TicketCo som er vår nye billettsystem for sesongen og for å unngå kontanter. Det ble slik i år fordi Arendal Kulturhus dessverre måtte permittere hele staben frem til høsten.

  • Last Updated: 28.05.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

on. 15. juli 2020 20:00 22:00

See All
Tove Bøygard og Tom Roger Aadland til Bakgården
Your Recently Viewed Pages