Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Aust-Agder ARENDAL

Stille Natt Hellige Natt i Trefoldighetskirken i Arendal

Overview

Julekonsert i Trefoldighetskirken i Arendal er en hyggelig tradisjon som mange gleder seg til.
 

NORGES LENGSTLEVENDE JULETURNÈ

Stille natt hellige natt
Juletradisjon i over 30 år!

Det er i år 32 år siden produsent Tor Arne Ranghus, som den første i landet, fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden. Den aller første Stille natt hellige natt-turnéen i 1988 bestod av artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt og det ble arrangert 18 konserter. Siden den gang har mer enn 500.000 publikummere fått oppleve Stille natt hellige natt og turnéen har besøkt over 160 forskjellige kirker over hele Norge. I år skal hele 41 kirker over det ganske land fylles med julens budskap, god førjulsstemning og tradisjonsrik julemusikk.

«Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere, ønsker vi med Stille natt hellige natt å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus.

Årets artister 2020:

Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet and Ingrid Berg Mehus vil skape julemagi i Trefoldighetskirken i år.

Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus er stjernelaget som skal skape magisk julestemning i kirker over hele Sør-Norge i november og desember! Stille natt hellige natt er Norges største og eldste julekonsertturné. Siden oppstarten for 32 år siden har mer enn 550.000 publikummere fått oppleve Stille natt hellige natt og turnéen har besøkt over 180 forskjellige kirker over hele Norge. I år skal hele 40 kirker fylles med julens budskap, god førjulsstemning og tradisjonsrik julemusikk. «Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere, ønsker vi med Stille natt hellige natt å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus. Tove Kragset er kapellmester på Stille natt hellige natt-konsertene. Hun er en svært anerkjent og allsidig musiker med lang erfaring som pianist, komponist, akkompagnatør, arrangør og kapellmester. Den anerkjente gitaristen Bernt Rune Stray deltar i år for andre gang på turnéen. I samarbeid med Strømmestiftelsen Stille natt hellige natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Strømmestiftelsen bekjemper fattigdom gjennom jobb og utdanning. Hva har du selv ønsket for deg og dine barn? Skole, utdanning og jobb står høyt på listen for mange av oss. Utdanning og mulighet til jobb gir verdighet og fremtidshåp. Derfor ønsker Strømmestiftelsen også at fattige mennesker skal få brukt sine ressurser. De kan og de vil gjøre noe med eget liv, bare de får muligheten. Strømmestiftelsen fokuserer på å styrke foreldre, hjelpe barn og å bygge samfunn. Arbeidet er forankret på grasrotnivå og drives av lokalt ansatte i prosjektlandene. Stille natt hellige natt har bidratt med tett på 12 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet. I tillegg til selve innsamlingen, vil Strømmestiftelsen få rette en stor takk til Stille natt hellig natt, artistene og de besøkende som sammen har vært med på å rette fokus mot arbeidet for å bekjempe fattigdom. Sikre deg billetter til en Stille natt hellige natt-konsert allerede i dag! Innslipp 30 min. før konserten. Ingen rabatt for ledsagere. Arrangørens nettside

Billettavgifter:

Pris inkluderer kr 35,00 avgift

Arrangementsinformasjon

Unummererte plasser

Praktisk info:

Innslipp 30 min. før konserten.

Ingen rabatt for ledsagere.

Unummererte plasser

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 4. desember 2020 17:30 19:00

See All
Stille Natt Hellige Natt i Trefoldighetskirken i Arendal
Your Recently Viewed Pages