Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Skambankt @ Studio Spornes - Arendal

Overview

SKAMBANKT - «Unplugged»

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

De fleste låtene til Skambankt er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.
Med et lite nikk til 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tok Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmet seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte.

Skambankt ga i 2019 ut albumet «1994», et album som består av bandets egne tolkninger av gamle Skambankt-klassikere. Albumet, og konsertene som fulgte, ble svært godt mottatt og har ført til at mange nye publikummere har åpnet ørene for bandet.

«Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har for første gang i karrieren fått muligheten til å oppleve hvordan det er å opptre med et roligere og mer organisk musikkutrykk, der fokus har vært på en helt annen type energi. Vi ser virkelig frem til å spille disse konsertene, før vi nok en gang trekker inn i studio for å begynne å jobbe med det neste albumet vårt.» – Terje Winterstø Røthing

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 23. juli 2021 18:00 23:30

See All
Skambankt @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages