Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Quizshow med Drillo og Scheie // Castelle Arendal

Overview

Drillo og Scheie holder et fantastisk morsomt og underholdende quiz show - og nå kommer de til Arendal og Castelle . Det blir en forbløffende seanse hvor Drillos smått utrolige kunnskap i geografi blir satt på en prøve vi tror han er alene om å være i stand til å klare.
Deg starter kl 19.00 presis, vi ber om at alle møter 15 minutter før. KUN 100 billetter!

For billetter:
Kr. 300,- per stk. Ring oss på 40033388 eller stikk innom i åpningstidene for å booke bord og samtidig vippse for antall billetter. Vi har åpent hver dag fra klokka 15 (lørdager fra 12).

Publikum får også korte historier fra begge disse to legendenes fantastiske karrierer.
Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, ski hopp og andre idretter. Drillo har i våres fått enormt mye oppmerksomhet i forbindelse med den nye kinofilmen om det vanvittige eventyret Drillos lagde på 90 tallet. Norge var i en periode ranket som nr 2 på FIFAs ranking liste, med kun Brasil foran seg. Brasil som aldri beseiret Norge under Drillos ledelse.

Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier!

Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse. Velkommen.

 

For billetter:
Kr. 300,- per stk. Kan kjøpes hos oss på Castelle eller Sportsbaren - eller ring oss på 40033388 for å booke bord og samtidig vippse for antall billetter. Vi har åpent hver dag fra 15 (lørdag fra 12)

  • Last Updated: 03.01.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

to. 16. februar 2023 18:45

See All
Quizshow med Drillo og Scheie // Castelle Arendal
Your Recently Viewed Pages