Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

På Stengrunn // Bakgården

  • Nedre Tyholmsvei 16, Arendal
  • +47 37006060
  • 24. august 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

På Stengrunn er blitt navnet på en gruppe som spilte inn platen På Stengrunn – musikk til Rudolf Nilsens tekster – i 1973. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppen – Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen – har holdt utallige konserter siden den gang, har vært særlig aktiv de siste 10-15 årene og gitt godt besøkte konserter over hele landet, i det siste året også med Pål Moddi Knutsen i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppen er nå i gang med å spille inn en oppfølger – På gjensyn, med et utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. Gruppens medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på konserter senere i år og i 2020.

 

Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo. Vår målsetting er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen.

  • Last Updated: 20.07.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

on. 24. august 2022 20:00 21:00

See All
På Stengrunn // Bakgården
Your Recently Viewed Pages