Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

ORD MOT ORD

Overview

«Ord mot ord» er et teaterstykke for, av og med ungdom. Det er skrevet av Ameli Eikner (16 år), som med dette manuset vant skrivekonkurransen til Den Unge Scene (DUS) i 2022. Det fremføres av Arendal Ungdomsteater, som startet høsten 2022 og er en teatergruppe for ungdom fra 10.klasse – 3 vgs.
Elever ved tømrerlinjen VG2, ved Sam Eyde vgs, har snekret scenografien.

Dette er et teaterstykke alle ungdommer i Arendal og Agder må få med seg!

I «Ord mot ord» møter vi en vennegjeng som nettopp har begynt på videregående. Etter den første festen går hele skole rundt og snakker om at Eva og Viktor gjorde det. De låste seg inn på rommet hans... men Eva klarer ikke å huske noe... Hva skjedde egentlig? Ingen andre var i det rommet. Ingen kan bevise noe. Det blir bare ord mot ord.

I dette tidsaktuelle teaterstykket tar Eikner opp et vanskelig tema, og en høyst reell problemstilling #grenser, fest, sex, alkohol, videregående, venner, troverdighet.

Arendal Ungdomsteater er stolte over å få være de første som fremfører dette teaterstykket. Arendal Ungdomsteater skal også vise «Ord mot ord» under den regionale DUS-festivalen på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 17–19. mars.

Arendal Ungdomsteater er et samarbeid mellom Arendal kulturskole og Ung Kultur.

Regi: Heidrun Sangvik

  • Last Updated: 26.01.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

ti. 14. mars 2023 19:00 20:00

See All
ORD MOT ORD
Your Recently Viewed Pages