Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Opera + Pub på Steenhuset

Overview

OPERA + PUB er tilbake! En fantastisk suksess i mars - og helt utsolgt! Så vi følger opp med ny, flott konsert!

Opera + Pub har siden 2018 sørget for opera i uformelle omgivelser rundt omkring på Sørlandet. To operasangere fremfører arier og duetter fra operalitteraturen, akkompagnert av pianist. Forkunnskaper er på ingen måte en forutsetning for å kose seg på operapub - utøverne forteller og forklarer hva det er som skjer, slik at publikum kan forstå og ta del i musikken. Nærmere kommer du ikke!

Opera + Pub er perfekt for kollegatreff, vennekveld, alenekveld, kjærestekveld, eller date. Det legges opp til tre sett med arier og duetter, med god tid til å skravle mellom settene.

Ingrid Vetlesen (sopran) og Solveig Lie Refvik (piano) inviterer med ulike gjestesolister hver gang, og i april tar vi imot STINA STEINGRIM LEVVEL med åpne armer. Stina er ikke helt ukjent med Sørlandet - hun startet sine sangstudier på UiA. Siden gikk turen videre til Norges Musikkhøgskole og senere Tyskland. Hun har flere operaroller og en bred konsertvirksomhet på sin CV. Stina er dramatisk sopran, så denne gangen står både Verdi og Wagner på programmet, i tillegg til Mozart, Puccini og noen franske delikatesser. Dessuten liker Stina kabaret - vi krysser fingrene for at hun tar med seg en musikalsk overraskelse til det Sørlandske publikum! Dette blir garantert en variert og dramatisk kveld!

Opera + Pub er støttet av Norsk Kulturfond, Lillesands Sparebank og Lillesand, Arendal og Kristiansand kommune.

Hjertelig velkommen!
Varighet: Omtrent to timer, inkludert 2 pauser

Billetter, kr 300 inkl. avgifter.

Vinbaren åpner kl 19

  • Last Updated: 15.03.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 14. april 2023 20:00 22:30

See All
Opera + Pub på Steenhuset
Your Recently Viewed Pages