Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Nils Petter Molvær @ Studio Spornes - Arendal

Overview

Trompetist-legenden NILS PETTER MOLVÆR - Solo konsert i festival-hagen på Tromøy utenfor Arendal. Få med deg sommerens høydepunkt! Kun få billetter i salg pga Covid-19. Vær rask med å sikre deg billett!

Nils Petter Molvær
I snart fire tiår har han vært en sentral stemme i norsk jazz. Først som en del av bandet Masqualero, som ble dannet i 1982, og senere som soloartist. Det virkelig store gjennombruddet kom med albumet Khmer, hvor han blandet jazz og elektronika på en måte som aldri før var gjort og dermed endret retningen for norsk jazz. Han er en av de ledende stemmene i den internasjonale jazzbevegelsen, og turnerer over hele verden.
Det blir egentlig feil å skrive at Molvær «bare» er trompetist. For han har et eget musikalsk univers med seg i datapakken han har rundt. Og selv om trompeten alltid er der, og blir håndtert med kjærlige hender, så er det via kontrollbordet han betjener med venstrehånden og de tre-fire pedalene som han styrer med føttene, at han fyller ut rundt den unike trompetsounden på måte man ikke kan sammenligne med noe.
I Molværs improvisasjonsverden er det ikke rom for pause. Det er snakk om en musikalsk reise med en start og en slutt! Derfor er det vart det nettopp det du her kan oppleve – velkommen til en times sammenhengende reise i Molværs unike univers!

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 26. juni 2021 18:00 23:00

See All
Nils Petter Molvær @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages