Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Lunsjsamtale med Arendals Dramatiske Selskab // Arendal bibliotek

Overview

Den finske forfatteren Arto Paasilinnas roman «Kollektivt selvmord» er en reise i mørk humor, absurde hendelser og ganske mye brennevin. I høst våger Arendals Dramatiske Selskab seg ut på denne reisen.

Denne formiddagen inviterer vi til en nær og morsom lunsjsamtale med to av hovedrolleinnehaverne; Bjørg Øygarden og Håvard Næss Thomassen, samt instruktør Anne Bjørkvik – i samtale med bibliotekets Kirsti Husby.

Direktør Rellonen og oberst Kemppainen møtes idet de begge har tenkt å ta livet sitt. De bestemmer seg for å utsette selvmordet litt. Og egentlig er det jo for galt at folk skal være nødt til å ta livet av seg alene. Etter hvert fødes ideen om å danne en forening for likesinnede. Snart blir det holdt et livlig og fuktig stiftelsesmøte, og planen legges: De vil sette seg i en buss og kjøre utfor et stup. Og hvorfor ikke like godt velge Nordkapp?

Denne dagen kan en også vinne billetter til forestillingen som settes opp i Arendal kulturhus onsdag 19., torsdag 20. og fredag 21. oktober. Teaterbilletter bestilles på kulturhuset.

Sted:  Auditoriet - fri entré

På grunn av begrenset, ber vi deg bestille plassbillett.

  • Last Updated: 21.09.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 14. oktober 2022 13:00 14:00

See All
Lunsjsamtale med Arendals Dramatiske Selskab // Arendal bibliotek
Your Recently Viewed Pages