Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Kristian Kristensen @ Studio Spornes - Arendal

Overview

KRISTIAN KRISTENSEN konsert 24. Juli 2021. Kun få billetter i salg pga Covid-19. Vær rask for å sikre deg billett til sommerens høydepunkt!

Kristian har nær 250.000 månedlige lyttere på Spotify og er en av våre mest folkekjære artister. Det er bare å glede seg til en fantastisk stemningsfull konsert!

Kristian Kristensen har i løpet av sin korte karriere solgt ut Sentrum Scene, Rockefeller og mange andre venues rundt i Norge. Han har vært Spellemann-nominert, vinner av Urørt og vinner av Musikkforleggerprisen. I 2019 slapp han sitt debutalbum, og turnerte både festivalscener og klubbscener.
Fra debutsingelen «Lyset» (2015) til hans hittil siste «Tårnet» (2017), og ep-en «Før det blir for seint» (2016), har singer-songwriteren blitt en av landets virkelig store karakteristiske stemmer. En stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen. Kristian Kristensen er i ferd med å etablere seg som en av våre aller sterkeste mannlige artister.

Nå har han tilbragt det siste året i studio med produsent Eivind Helgerød (Emilie Nicolas, Jarle Bernhoft), og den første smakebiten får vi om ikke lenge. Men først er det bare å glede seg til en fantastisk stemningsfull konsert i festivalhagen på Studio Spornes. Velkommen!

  • Last Updated: 26.05.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

to. 22. juli 2021 18:00 23:30

See All
Kristian Kristensen @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages