Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal ARENDAL

Konsert med Emilie Bjørnstad og Emil Brattested i Arendal

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • +47 37006060
  • 26. september 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Frie og stemningsfulle tolkninger av favoritter fra jazz- og populærmusikken

Duoen Emil Brattested og Emilie Bjørnstad oppstod i 2016, da de møttes på masterstudiet ved Norges Musikkhøgskole. En felles fascinasjon for pedal steelgitarens magiske vesen inspirerte dem til å starte en duo med pedal steelgitar som eneste instrument ved siden av vokal.

Duoen har plukket ut noen av sine favoritter fra populærmusikken og jazzen, som de kreativt tolker ved hjelp av sin varierte musikalske erfaring. I tillegg fremtvinges en ny vinkling og et annerledes lys på musikken, som følge av denne utradisjonelle og minimalistiske besetningen.

Dere vil også få høre ny musikk og tekst som Emil og Emilie har skrevet spesielt til dette prosjektet.

Emilie Bjørnstad er vokalist og låtskriver fra Molde, og er plateaktuell med prosjektene Duo:I og Shan. Hun har sin bachelorgrad som utøvende musiker fra Universitetet i Agder, og mastergrad fra Norges Musikkhøgskole.

Emil Brattested er gitarist, saksofonist og komponist fra Gol i Hallingdal, som er aktiv i flere Oslo-baserte band og prosjekter. I 2019 kom hans aller første soloalbum ut. Det heter Apply Your I, og der spiller han stykker og improvisasjoner på akustisk gitar og pedal steel-gitar. Han fullførte i 2018 en mastergrad i utøvende jazz/improvisert musikk ved Norges Musikkhøgskole

Til denne konserten har de invitert med seg Åsmund Løvland Solberg fra Froland, som spesielt utvalgt lokal gjestemusiker. Åsmund spiller også pedal steelgitar og andre gitarer, og vil bidra til å utvide lydbildet på sin egen smakfulle måte

  • Last Updated: 27.07.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 26. september 2020 20:00

See All
Konsert med Emilie Bjørnstad og Emil Brattested i Arendal
Your Recently Viewed Pages