Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Aust-Agder ARENDAL

Knut Elvik hyller Cornelis Vreeswijk

Overview

En hyllest til Cornelis Vreeswijk på Teaterplassen.

Med Knut Elvik

Arendal kommune og Munkebusiness arr. Forening inviterer i år og til konserter utenom Bakgården. Parken er ligger på Tyholmen og er en litt skjult perle i Arendal. Parken brukes til arrangement hele sommeren bla til Social Club, Canal street og Arendalsuka.

Knut Elvik er kjent for mange i Arendal. Han er en allsidig mann som jobber som instruktør, skuespiller, sanger og manuskriver. Elvik har i lang tid vært engasjert som skuespiller ved Den Nasjonale Scene, Hordaland Teater og Sogn og fjordane Teater.

Vreeswijks tekster kan være vonde, men også fulle av galgenhumor, selvironi, sarkasme og et preg av skarpe observasjoner av mennesker og samfunn. Han tar opp mange viktige tema, sangene inneholder også en inderlig lengsel etter en sjelevenn og søken etter kjærlighet og trygghet. Elvik har tidligere hatt forestilling med en «forestilling om Cornelis Vreeswijk»  i Bakgården. sammen med lokale musikerne Espen Larsen – gitar, Rasmus Solem – tangenter – Ole Kelly Kvamme – Bass – Harald Nyland – trommer.

Arrangør Munkebusiness arr. forening.

Pris: NOK 260

  • Last Updated: 28.05.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

on. 26. august 2020 20:00 22:00

See All
Knut Elvik hyller Cornelis Vreeswijk
Your Recently Viewed Pages