Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Ketil Bjørnstad -Forfattersamtale og konsert @ Studio Spornes - Arendal

Overview

Komponist, pianist og forfatter Ketil Bjørnstad er en av Norges store samtidskunstnere. Med sine komposisjoner, betraktninger og ikke minst – sitt pianospill, har han gjort livet rikere for oss. Han har gitt ut ca. 30 bøker, dikt, romaner og biografier. I 2007 kom romanen Elven, som er en frittstående oppfølger til Til musikken (2004), sistnevnte en bok som Bjørnstad i september 2008 fikk den prestisjetunge franske leserprisen «Le prix des lecteurs 2008″ for. Bjørnstads biografiske arbeider har også høstet stor nasjonal og internasjonal anerkjennelse

Romanserien Verden som var min, tar oss med inn gjennom hvert tiår fra sekstitallet frem til i dag, det siste tiåret. Siste tiåret er en erkjennelsesroman der alle lag av et menneskeliv dissekeres, i forfatterens kamp for å forstå hva som skjer i verden og i ham selv, på veien mot alderdommen.

I samtale med forfatter Birger Emanuelsen vil Bjørnstad ta oss med gjennom hvert tiår fra sekstitallet frem til i dag. Det blir også en stemningsfull solokonsert med Bjørnstad samme kveld!

  • Last Updated: 07.04.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 16. juli 2022 18:00 21:30

See All
Ketil Bjørnstad -Forfattersamtale og konsert @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages