Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Julero med PUST

Overview

Julero med PUST

«Pust har funnet fram til noe helt eget i en rekke musikalske grenseland. Det er vakkert, det er unikt, det er sterkt - det er en bekreftelse på at den menneskelige stemma er den aller sterkeste stemma av dem alle» Tor Hammerø - Nettavisen

Siden 2010 har Pust hatt julekonserter i hele Norges land med sitt konsept «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme tittel og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten at denne plata var en av ti juleplater du bare må ha i samlingen din, sammen med julemusikk av blant annet Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald. I løpet av årene på juleturné har nye sanger og arrangementer kommet til, og i november blir disse tilgjengelig på det nye albumet «Lengt etter lys». Dette er gruppas sjette album og består av en blanding av gamle og nykomponerte julesanger. 


PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

  • Last Updated: 28.09.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

to. 10. desember 2020 19:30 20:45

See All
Julero med PUST
Your Recently Viewed Pages