Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Jazzklubbens MINIFESTIVAL

Overview

Arendal Jazzklubb arrangerer minifestival fra 2. til 5. november 2020.

Kjøper du festivalpass får du med deg to knallsterke konserter, en Oscarvinnende film og klubbkveld med quiz og mye god musikk! Pris minifestival 300 (medl.)/400 (ikke medl.)/150 (student). Du kan selvsagt kjøpe billett til hvert enkelt arrangement, men det blir jo mye dyrere, siden du sikkert vil ha med deg alt.

KJØP FESTIVALPASS

Program:

2. november kl 20:00 i Lille Torungen, Arendal Kulturhus, Sam Eydes Plass

"HANS MATHISEN BAND"

Sterk gitarjazz med stjernelag i ryggen

Spellemannsprisvinner Hans Mathisens gitarspill og sound er godt forankret i gitartradisjoner forbundet med både Wes Montgomery og Pat Metheny, men med et umiskjennelig nordisk særpreg. I bunn for Hans Mathisens musikk ligger sterke komposisjoner, ofte med vakre lyriske linjer og en evne til å gjøre det komplekse enkelt og tilgjengelig. Med seg på laget har Hans Mathisen alltid musikere fra øverste hylle og bandet han gjester Arendal med er intet unntak. Dette kan ikke bli annet enn en kveld for minnebøkene! I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter.

Hans Mathisen – gitar, Bendik Hofseth – sax, Jason Rebello – piano, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer

Enkeltbillett: 250,-/200,-(medlem AJK), student 100,-

Bestill billett til HANS MATHISEN BAND

 

3. november kl 19:00 på Arendal Kino, Friergangen

"WHIPLASH"

RYSTENDE STERK FILM OM MUSIKALSK PERFEKSJONISME

Med jazzlinja ved et amerikansk musikkonservatorium som ramme, møter vi den unge og fremadstormende jazztrommeslageren som vil ofre nær sagt alt for å bli like stor som sin helt Buddy Rich. I møte med en demonisk musikkprofessor, utspiller det seg et drama som går på livet løs. J.K. Simmons mottok Oscar for beste birolle
som musikkprofessoren. Filmen ble nominert til Oscar for beste filmatisering og er regissert av Damien Chazelle (Oscar for beste regi for filmen La La Land).

Enkeltbillett: 140,-/100,- (medlem AJK)

Se trailer av filmen her

 

4. november kl 20:00 på Steenhuset Vinbar, Teaterplassen

"KLUBBKVELD FOR ALLE"

VI SNURRER SKIVER OG QUIZER

I hyggelige omgivelser på Steenhuset Vinbar skal vi spille god musikk og quize. Vi ønsker at de som vil dele en musikalsk favoritt med andre, tar med seg en vinylplate, CD eller en mobil (vi sørger for avspilling i alle formater). Det blir også musikkquiz med mulighet for både premie, heder og ære. Men, musikken har ingen verdi hvis ingen hører den – så det viktigste er at du kommer og deler kvelden med oss!

fri entré

5. november kl 20:00 i Lille Torungen, Arendal Kulturhus, Sam Eydes Plass

"SCHEEN JAZZORKESTER"

FLAGGSKIPET I SØRNORSK JAZZ SEILER IGJEN INNOM VÅR HAVN

Scheen jazzorkester (SJO) er regionens eget ensemble, med seks plateutgivelser bak seg. Siste tilskudd i diskografien, er det sjangeroverskridende bestillingsverket «As We See It», med seks knallsterke deler som sammen skaper en helhetlig suite. Formatet speiler SJOs store kapasitet til å beherske et vidt spekter av uttrykk og vi blir presentert for musikk som tar opp i seg ulike stilarter og uttrykksformer, fra det melodisk vakre til det hardtsvingende.

Thomas Johansson – komponist/arrangør, trompet, Jon Øystein Rosland – sax, Line Rosland – bassklarinett, Guttorm Guttormsen – sax/fløyte, André Kassen – saxer, Finn Arne Dahl Hanssen – trompet, Magne Rutle – trombone, Frøydis Aslesen – trombone, Åsgeir Grong – basstrombone, Rune Klakegg – piano, Jan Olav Renvåg – bass, Even Helte Hermansen – gitar og Dag Erik Knedal Andersen – trommer

Enkeltbillett: 250,-/200,-(medlem AJK), student 100,-

Bestill billett til SCHEEN JAZZORKESTER

 

  • Last Updated: 17.09.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

ma. 2. november 2020 20:00

ti. 3. november 2020 19:00

on. 4. november 2020 20:00

to. 5. november 2020 20:00

See All
Jazzklubbens MINIFESTIVAL
Your Recently Viewed Pages