Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Janove konsert @ Studio Spornes - Arendal

Overview

Velkommen til JANOVE konsert i Arendal. En unik konsertopplevelse i festivalhagen på Studio Spornes.
Kun få billetter i salg pga Covid-19

Janove ble først kjent for å komponere musikken, tekstuniverset og liveshowet til Kaizers Orchestra. Her var han også var en av Skandinavias mest markante frontfigurer. Med Kaizers ga han ga ut åtte studioalbum som alle solgte til Platina og nådde førsteplassen på VG lista. De fikk flere priser og utmerkelser inkludert Spellemannprisen (4 ganger), Edvard Griegprisen og Alarmpriser.

Janove er med dette av de mest erfarne artistene vi har i Norge. Han har gjort langt over 1000 konserter, spilt seks kvelder på rad i Operaen, gjort 25 utsolgte haller i distriktene, Oslo Spektrum og flere hundre festivaler i inn og utland, spilt foran et utsolgt Koengen i Bergen (20 000 cap) og gjort åtte DNB Arena konserter i Stavanger for totalt 45 000 fans.

Etter Kaizers Orchestra ble lagt på is har han fortsatt i samme tempo både mht komponering og turnévirksomhet. Det har blitt til fire soloutgivelser som alle har høstet svært gode kritikker. "Artisten & Marlene", "Hengtmann", «Spindelvevriff» og den helt ferske «Barrikadebalader».

I 2019 debuterte han som komponist for den symfoniske stumteaterforestillingen «The Mute» som vant flere priser, bl.a Heddaprisen for «Årets Forestilling» og «Beste Scenografi».

I 2021 kommer også hans utsatte rockealbum «Det Sorte Karneval» med allerede utsolgte store kapasiteter i våre største byer.

  • Last Updated: 04.05.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

on. 21. juli 2021 18:00 23:00

See All
Janove konsert @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages