Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Intimkonsert med Ingvild Flottorp // Studio Spornes

Overview

Ingvild Flottorp fra Åmli dukket i 2021 opp – nærmest ut av det blå – med debutalbumet It All Seems So Clear, og tok nordicana-scenen med storm. Med ungt pågangsmot, fengende låter og en unik stemme, skilte hun seg umiddelbart ut i mengden. Allerede i år kommer oppfølgeren, og på nye I Just Wanna Know It All møter vi en moden og eventyrlysten artist, trygg på sitt eget uttrykk.

Vi gleder oss til konsert 2. Juledag! Som på debuten, backes Ingvild også på andrealbumet av medlemmer av det man etter hvert kan kalle Flottorp-dynastiet. Storebror Tobias Flottorp Heltzer (Ruby Red & the Moonshine Brothers) spiller bass og korer, I tillegg til at han har produsert og mikset plata. Storesøster Johanne Flottorp bidrar med kor og sin Spellemann-nominerte hardingfele. Ingvild Flottorp omtaler selv albumet som et musikalsk selvportrett: «Eg syntes sjølvportrett er fascinerande då det viser korleis ein ser seg sjøl eller korleis ein vil at andre skal oppfatte ein – og kanskje begge deler. Nett som ein kunstnar måler seg sjølv: Det er ikkje alltid at maleriet er naturalistisk, men eit uttrykk for kunstnerens tankar i perioden portrettet blir måla.» Det er akkurat det I Just Wanna Know It All er: Kunstnerens tanker i tidsrommet låtene ble skrevet i – innimellom fullføring av bachelorgrad, slipp av debutplate og overgang til «voksenlivet».

Der Flottorp hadde ilagt seg selv pianoforbud i skrivingen av debutalbumet, har pianoet vært fremtredende i låtskrivingen denne gangen. Dette gir et tidløst preg til låtene, som sender tankene i retning artister som Joni Mitchell, Carole King eller Linda Ronstadt. I tillegg løftes flere av låtene av storslåtte strykearrangement. Dette, kombinert med at Flottorps imponerende utvikling som låtskriver gjør at det nye albumet musikalsk kan minne vel så mye som Marit Larsen som Flottorps mer country- og americanaorienterte forbilder. Fremst i lydbildet ligger fortsatt den unike, krystallklare, stemmen – Flottorps fremste visittkort. I Just Wanna Know It All er en samling helstøpte låter som ytterligere etablerer artistens eget sound et sted i krysningspunktet mellom americana, rock n roll og orkestrert popmusikk.

Konsertstart : 19:00

Dørene åpner : 18:00

Varighet : 70 min

Servering : Mat Øl / Vin

Aldersgrense : 18

Ledsager : Full pris

Adkomst : Buss nr 102 fra Arendal Sentrum til Tromøy Kirke. Kun 200 meter å gå fra holdeplass til Studio Spornes.

Bevegelseshemmede : Ja

Parkeringsmuligheter : Ja

  • Last Updated: 31.10.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

ma. 26. desember 2022 19:00 20:10

See All
Intimkonsert med Ingvild Flottorp // Studio Spornes
Your Recently Viewed Pages