Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

GRATISKONSERT med Myra og Noora Noor // Passion for Ocean-festival Arendal

Overview

Bli med på GRATIS after-party konsert med Passion for Ocean-festivalen i Arendal, lørdag 27.august!

Konserten begynner kl 20:00

 

litt om artistene:

Myra
Med sin uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun la ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkic erklærte på sosiale medier at «Bransjen sover, men våkner snart».Dette førte blant annet til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt. Siden da har hun spilt klubbkonserter over hele Norge, og store festivaler inkludert Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen. Og nå kommer hun til Passion for Ocean-festivalen i Arendal!

I 2019 kom singelen «Stylist», som ble Ukas Låt på NRK P3. «Hjemløs i egen by» ble fjerde låt av fire utgitte samme år, som har blitt listet på samme kanal. Det samme gjelder hennes singel «Hundre», som ble en sommerhit i 2020. Myra vant i 2020 TONOs EDVARD-pris i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Hun deltok også i NRK-programmet Stjernekamp høsten 2020. I februar 2021 kom låten “Dovre Faller”, som fikk terningkast 6 i VG. Uken etter fremførte Myra låten på Lindmo. Januar 2022 var hun å se på Hver Gang Vi Møtes sammen med programmets hittil yngste gjeng deltagere.

Noora Noor
Åtte år gammel kom Noora Noor og familien til Holmlia i Oslo fra De Forente Arabiske Emirater. Det viste seg raskt at hun kunne synge, og allerede som 15-åring signerte hun med Warner Music. Debutalbumet hennes ble produsert av Stargate. Da ble hun for alvor kjent i Norge under navnet Noora, men og via kanaler som MTV, der videoene hennes ble flittig spilt.

Noora sier det er på scenen hun føler seg hjemme, og høster gang på gang strålende kritikker for sine konserter. Hun har spilt på festivaler som Øya, Notodden Blues Festival, Sildajazz, Kongsberg Jazzfestival og utenlandske festivaler som Notting Hill Festival i London. Noora har og fans over hele verden, men spesielt i Nederland, Øst-Europa og Tyrkia og hennes låter er streamet over 30 millioner ganger på Youtube. Noora Noor fikk terningkast seks i VG for sitt album «Soul Deep» og vant Spellemannpris for dette albumet som beste kvinnelige artist. Dette albumet markerte et skifte hos Noora Noor mot neosoul med sterke tråder til tradisjonell soul som passer hennes enorme stemmeprakt godt. Etter en god stund stillhet er hun endelig tilbake med ny musikk denne vinteren og et utvalg konserter. 

  • Last Updated: 04.08.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 27. august 2022 20:00

See All
GRATISKONSERT med Myra og Noora Noor // Passion for Ocean-festival Arendal
Your Recently Viewed Pages