Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

En kveld med Frolandsswingen

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • +47 37006060
  • 11. november 2023
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

SØNNER AV FROLAND BØRSTER STØV AV FROLANDSWINGEN

Bandet 'Sønner av Froland' skal denne høsten, sammen med de gjenlevende av Frolandsswingen, holde en velfortjent mimrekonsert for nettopp Frolandsswingens årelange karriere.

Frolandsswingen startet som et revyorkester på Nidarhall i Froland på slutten av 1970-tallet. Etter hvert spilte de opp til dans og ble stadig mer populære. Navnet Frolandsswingen kom raskt, og i 1983 ble den første kassetten til bandet spilt inn. Bandet besto av Sverre Risdal, Olav Bøylestad, Andres Birkeland og Øyvind Seljåsen. Sigurd Ødegaard, som nå spiller i 'Sønner av Froland' ble medlem av Frolandsswingen på 80-tallet. Gjennom 1980- og 1990-tallet ga Frolandsswingen ut 5 kassetter med norske tekster som solgte bra. Den femte kassetten bandet ga ut solgte blant annet 25 000 eksemplarer på 9-10 dager. Frolandsswingen ble populære langt utenfor Frolands grenser. I 1995 ble bandet oppløst.

'Sønner av Froland' er et godt etablert country/danseband som oppsto i 2010.
Bandet består av Sigurd Ødegaard, Ole Tom Klemmetsen, John Willy Kaldal, Åge Sagedal og Nils Olsen. Det er mange likhetstrekk mellom disse to bandene, men en ting de har tilfelles er at de begge klarer å fenge både unge og gamle.

Sammen skal de spille seg gjennom noen av de mange låtene Frolandsswingen ga ut i løpet av sin karrieren. Låtene deres er lette å synge med på og de har engasjerende tekster.

Det vil bli en kveld med god musikk og en god klype humor og godt humør.

Aslak Gjennestad er med som konferansier denne kvelden.

Foto: Raymond Andre Martinsen

  • Last Updated: 22.05.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 11. november 2023 20:00 22:00

See All
En kveld med Frolandsswingen
Your Recently Viewed Pages