Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal ARENDAL

Den Store Høstkonserten

Overview

Arendal Kulturhus feirer 15 år!

Tradisjonen tro, det er igjen en glede å ønske velkommen til Den Store Høstkonserten; konserten der flere av de lokale artistene, vi har så mange av i distriktet, vises frem, og som vi ønsker å se igjen og igjen.
Til årets konsert er det samlet et spennende knippe artister, som sammen med Arendal Byorkester og Høstbandet skal sørge for både ståpels og god-følelse i Arendal Kulturhus!

Elin Børud, vår egen soul/gospel-dronning er et fyrverkeri av en sanger som har drevet med musikk hele sitt liv, og turnert i over 20 år. Elin er oppvokst på Hisøy, har vært med på egne og andres produksjoner og arbeider nå ved Birkenlund skole i Arendal.

Torstein Sødal har vært med i utallige TV-sendinger, bl.a. «Allsang på grensen» og «Beat for Beat». I 2008 deltok han i Melodi Grand Prix med sangen «Eastern Wind». Torstein er samfunnsengasjert, og i 2003 startet han prosjektet «Another Smiling Face» i Moldova, hvor han i samarbeid med TV-produsent Åsmund Brøvig satte fokus på landets funksjons-hemmede barn. Han turnerer nå land og strand sammen med sin kone Maria Aredondo.

Regine Skeid Venås er årets unge talent. Hun er 15 år gammel, bor i Kilsund og går i 10. klasse på Stuenes skole. Regine har sunget siden hun var en liten jente og begynte i barnekoret Flosbagos da hun var fem år gammel. Siden da har hun hatt flere sangoppdrag. Hun synes det er utrolig gøy å bli spurt om å være med på et så stort arrangement som dette og gleder seg! Regine har en stemme man bare kan glede seg til å høre!

Arendal Byorkester under ledelse av Britt Hilde Våge.

Konferansier: Stephan A. Hergel

Høstbandet: Leif Rino Muller – piano, Kristian Vågsnes – bass, Harald Nyland – trommer, Odd Bjørn Jensen – trompet, Johannes Groth – gitar

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

sø. 18. oktober 2020 19:00 21:00

See All
Den Store Høstkonserten
Your Recently Viewed Pages