Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

DDE til tidenes bryggefest ved Moringen i Kolbjørnsvik

Overview

Her blir det liv! Selveste D.D.E og Bård Rannekleiv Band kommer og spiller i vika.

Vi ønsker deg velkommen til sommerens største og gildeste bryggefest og kulturbegivenhet i Kolbjørnsvik - på Hisøy i Arendal. Kun ca. 4 minutter med ferge fra Arendal sentrum (ferge går non-stop, se MF Kolbjørn sin Facebook for detaljer)

For billetter og mer info så går du til: http://www.bryggefest.no

----
18 års aldersgrense (husk leg.). Portene åpner kl. 18.00. Arrangementet starter ca. 45 min etter åpning. med Bård Rannekleiv Band og avsluttes med DDE senere på kvelden. Siste bar stenger senest kl. 23:30. NB! Kom tidlig for å unngå kø.
----

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker.

D.D.E. bød opp til markering av 30-årsjubileum i 2022. Det var med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det var med alle som har sunget med, hoppet og danset. D.D.E. har i 30 år vært som et «SIRKUS» på så mange måter. Det var utgangspunktet når de satte sammen både jubileumsfesten og -turnéen.

D.D.E. tar med seg sirkuset inn i 2023. Her bli det liv!

 

  • Last Updated: 15.03.2023
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 22. juli 2023 18:00 23:59

See All
DDE til tidenes bryggefest ved Moringen i Kolbjørnsvik
Your Recently Viewed Pages