Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Boom Chicka Boom // Arendal Kulturhus

Overview

Her blir det gjenhør med i hovedsak Cash´s tidligste utgivelser og noen av Arly Karlsen´s selvkomponerte sjangertro låter, også på norsk dialekt. Det blir en fordypning i denne minimalistiske men uttrykksfulle musikkformen som ble utviklet som en historisk og nyskapende gren av Rockabilly musikken som startet med Johnny Cash & The Tennessee Two.

THE SOUND OF CASH
Utviklet i samarbeid med Johnny Cash ´s tidligere bassist Dave Roe (US)

Publikum vil få litt innblikk i hvordan og hvorfor denne musikken oppsto, sammen med noen små historier. Blant annet fra Arly ´s møter og opptredener sammen med søsknene til Johnny Cash, Tommy og Joanne Cash og Dave Roe.

De vil ta for seg magien i Cash ´s musikk, både måten å bruke stemmen, spille denne musikksjangeren på og ikke minst den spesielle grooven som går under benevnelsen Boom Chicka Boom. Dave Roe fra Nashville, som spilte med Johnny Cash fra 1992 til Cash gikk bort, er musikalsk rådgiver og medprodusent.

Dave Roe spiller også bass på den rykende ferske singlen "Boom Chicka Boom (The Sound of Johnny Cash)”. Ellers er det musikerne som er med i showet som spiller øvrige instrumenter på denne innspillingen. Skrevet og sunget av Arly Karlsen, både melodi og tekst på Norsk dialekt. Utgitt som singel gjennom plateselskapet Grammofon AS 3. september 2021. Dette blir også åpnings låten og kjenningsmelodien til showet med samme navn. Johnny Cash ble født 26. februar 1932 og derfor er dette også en markering at han ville blitt 90 år i 2022, hvis han hadde levd.

Pris: NOK 380

  • Last Updated: 10.01.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 8. april 2022 19:00 20:30

See All
Boom Chicka Boom // Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages