Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Aust-Agder ARENDAL

Bokbad med serieforfattere i Arendal Kulturhus

Overview

Innblikk i serieromanens spennende verden

Fire norske forfattere møtes for å gi lesere innblikk i romanserielitteraturen som sjanger. Alle har hver sin fortelling om hvordan lykkes som serieromanforfatter, og i dette bokbadet deler de villig informasjon om hvordan de jobber, hvor mye arbeid som ligger bak og ikke minst hvordan de finner opplysninger om livet fra den tiden de skriver fra.

Publikum får anledning til å stille forfatterne spørsmål, og det deles ut goodiebags med bøker til alle!

Øystein Antonsen er kjent for romanserien «Rederiet». Serien omhandler fire kvinneskjebner ved Flosta i Sørlandet på 1890-tallet. Den første boken kom ut den 2. mai 2016, og siden den gang har det kommet ut 26 bøker til.

Salmund Kyvik har studert historie, kunsthistorie og norsk. Han har skrevet seriene «Inga Torfinnsdatter», «Kapteinens datter» og «Mørketid», og for tiden skriver han på serien «Nattlys»

Kaja Nylund er en norsk serieforfatter. Hun er født og oppvokst i den lille bygda Ørsnes i Vågan kommune i Lofoten, og bor nå i Paris. Hun har skrevet seriene «Perlemor» og «Rebekka».
Kristin Skulstad Ålovsrud Hun debuterte som forfatter med serien «Fredsår». Helt fra hun var liten, har hun elsket å høre historier fra gamle dager. Nå skriver hun på sin nye serie «Sagmesterens Barn».
Fri entré

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

sø. 29. mars 2020 17:00 18:30

See All
Bokbad med serieforfattere i Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages