Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal ARENDAL

BLEAKWATER & Major Trouble på Banken Scene

Overview

 

BLEAKWATER
Klassisk, drivende hardrock er det BLEAKWATER gjør best. Bandet så dagens lys i 2016 og vil denne kvelden stå på scenen "hjemme" i Bankgården. - Dette er vår favoritt-scene, sier Morten W. Jørgensen, Bleakwaters opphavsmann, låtskriver og gitarist. Bandet har tidligere delt konserter med både The Dogs og Backstreet Girls, men da sjansen bød seg for å komme tilbake denne høsten og headline sin egen gig, var det ett lett valg. Sammen med sine venner i Major Trouble lover de en kveld der det blir litt for alle. - Bluegrass og hard-rock. Det er en combo det virkelig lukter svidd av, sier Jørgensen. - Vi lover god stemning, mye energi og en skikkelig fest!

Bleakwater er:
Thomas A. Bie: Vokal.
Morten W. Jørgensen: Gitar.
Mathias Olsen: Gitar.
Torbjørn S. Myhren: Bass.
Stephan Smith Gunvaldsen: Trommer.

 

Major Trouble
Major Trouble ble dannet i 2015 med mål om å spre bluegrass til folket. Bluegrass har sine røtter i gammel amerikansk, men også norsk og britisk folkemusikk. I tillegg er den også inspirert av musikken som slaver tok med seg, delvis via jazz, blues og gospel. Répertoire spenner seg fra tradisjonell bluegrass med låter fra Jimmy Martin, Flatt & Scruggs, Tony Rice og bluegrassens gudfar Bill Monroe over til bluegrassvarianter av låter fra Bob Dylan, The Byrds og Richard Thompson. Her blir intensitet, improvisasjon og spilleglede pakket inn i en helakustisk opplevelse.

Major trouble er:
Jonas Major - Gitar og Vokal
André S Stenersen - mandolin og kor
Geir Emanuelsen - Banjo og kor
Kristian Vågsnes - Kontrabass
Tinker Fløistad - Gitar, Vokal og kor

Fleece åpner kl 20
Konsertstart kl 21
Cc 250 + avgift

 

For å ivareta smittevern blir det iverksatt en rekke nye tiltak for konserter på Banken Scene. Antall plasser er redusert, og det vil bli satt opp bord og stoler hvor man kan sitte en meter fra hverandre. For å unngå kø i døra og sikre sporing er det forhåndssalg av billetter til konsertene, men det er også mulig å kjøpe billett i døra via Ticketco. Det blir ikke mulig å gå til baren for å kjøpe drikke, men vi har kontaktløs bestilling og betaling av drikke til bordet, og bordservering.

Vi ber dere følge med på skilting og informasjon fra våre ansatte, og ta hensyn til hverandre

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fr. 9. oktober 2020 20:00

See All
BLEAKWATER & Major Trouble på Banken Scene
Your Recently Viewed Pages