Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Beharie intimkonsert @ Studio Spornes - Arendal

Overview

Beharie! Selveste kronprinsen av norsk soul spiller eksklusiv konsert hos oss lørdag 4. februar!!!
Det er kun 40 plasser, så vær rask!

Om Beharie:
Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, finner du Beharie. Med en singer-songwriterpreget låtskriving, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende.

Til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet en Spellemann for sin andre EP «Beharie // Beharie» fra 2021, i tillegg til å bli nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd», blant annet.

Tidlig i 2022 var han på en måneds lang europeisk supportturné med amerikanske William Fitzsimmons, og 2022 har simpelthen ikke stoppet å levere for den sjelfulle artisten. Hans tredje EP «Beharie, the Third» ble utgitt 27. mai, og høstet her til lands strålende kritikker fra blant andre VG (5/6), GAFFA (6/6), Aftenbladet (6/6) og Aftenposten (5/6). Et samlet mediekorps utroper Beharie til soulens nye stjerneskudd.

GAFFA sier det slik:
«Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre. En heftig sammenligning, ja, men en må helt opp på disse hyllene for å gi presise bilder på hvilket talent denne mannen besitter.»

Velkommen til en uforglemmelig helaften på Studio Spornes!

  • Last Updated: 08.11.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 4. februar 2023 18:00 22:00

See All
Beharie intimkonsert @ Studio Spornes - Arendal
Your Recently Viewed Pages