Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder ARENDAL

Alice // Arendal Kulturhus

Overview

VEIEN BLIR TIL MENS MAN GÅR SEG VILL Få med deg denne morsomme og fargerike musikkteaterforestillingen for hele familien! «Alice» er basert på den klassiske historien «Alice i eventyrland» av Lewis Carroll. 

Forestillingen er Arendal Kulturskole sin storproduksjon, og er et samarbeid mellom fire grupper fra drama, musikk- og sangelever, koret Korall, samt lærer ved kulturskolen. 

Handlingen er satt til feiringen av Alice sin 13-årsdag, hvor familie og naboer samles til te-selskap i hagen for å feire henne. De skåler for et veiskille i livet. Er man stor eller liten når man er 13 år? Alice vil leke gjemsel i bursdagsselskapet sitt. «Men er ikke det litt barnslig?» «Neida, det betyr jo at hun beholder barnet i seg, og det er jo så gøy når alle er med». Alice teller. Plutselig kommer en hel kortstokk marsjerende! Hun er ikke lenger i sin egen hage, men i Dronninghagen i Eventyrland. Alice dras inn i rettssaken «Eventyrland mot Frosk og Fisk» hvor hun sitter i juryen, men hun har ingen mening om de er skyldige eller ei. Og har man ingen mening, må man bli i Eventyrland for alltid! Ellers hugger dronningen hodet av deg. «Legg deg flat, før du blir hakkemat.» Alice må finne meningen sin - men hvor kan den ha blitt av? Letingen tar henne med på en reise gjennom Eventyrland der hun møter mange ulike, snodige karakterer - som er til forveksling like hennes egen familie. Å finne meningen er ikke lett, men veien blir til mens hun går seg vill! 

 

Forfattere: Margrete Bratberg og Karoline Meyer. Komponist: Mattias Krohn Nielsen.
Regi: Heidrun Sangvik og Kirsti Kobbeltvedt

Priser:

Fra 100-200 kr

  • Last Updated: 06.01.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

ti. 22. mars 2022 17:00 18:00

ti. 22. mars 2022 18:30 19:30

See All
Alice // Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages