Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Surfing på Lista
Surfing på Lista i Farsund.
Photo: Reinhartsen Media©VisitSørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ute etter litt action i ferien?

På Sørlandet finner du mange bedrifter som tilbyr actionfylte opplevelser som elverafting, klatring, surfing, fisking og vinteropplevelser med eller uten ski. Setesdal, Lista strendene og Raet nasjonalpark er bare noen av stedene der det er flotte muligheter for aktiviteter i naturen.

Oppdrag Sørlandet

Stian Reinhartsen tester ut hva slags actionfylte aktiviteter Sørlandet har å by på. I første episode testes vi bungee hopp, rafting, el-stisykling, fridykking med mer... I andre episode tar Stian oss med på mountain-kart i Sirdal, Via Ferrata klatring i Valle, rappellering i Reiårsfossen og surfing på Lista. I tredje episode får du bli med til Sirdal Husky farm, Kote null og Hovden alpinsenter!

Her er det bare å bli med!

 

Oppdrag Sørlandet | Episode 1

Oppdrag Sørlandet | Episode 1

Ute etter litt action? Bli med på fridykking på Kote Null i Tvedestrand, padle i Raet Nasjonalpark med Canvas Hove, off road sykling i Arendal, eller rafting hos Adventure Norway. Få et adrenalin kick på Juvet Bungy. Sørlandet byr på de råeste…
Oppdrag Sørlandet | Episode 2

Oppdrag Sørlandet | Episode 2

I denne episoden tester Stian, Adrienne og Jørgen ulike høstaktiviteter! Bli med på Via Ferrata, rappellering i Reiersfossen, mountain cart, klatring, surfing på Lista samt bålkos på Lomsesanden!
Oppdrag Sørlandet episode 3

Oppdrag Sørlandet | Episode 3

Det er vinter på Sørlandet, og da kan du blant annet bli med til Sirdal huskyfarm, fridykking med Kote Null, slalom og aking!
Oppdrag Sørlandet Episode 4

Oppdrag Sørlandet Episode 4

I denne episoden viser Stian, Adrienne og Jørgen noen av aktivitetene du kan gjøre på våren på Sørlandet! Kan vi friste med pumptrack, stisykling, klatring, rafting eller coasteering?

Lyst til å utforske det våte element? Prøv coasteering!

Coasteering

Action i fjellet

Action langs kysten

Rafting og klatreparker

Her får du mer moro

Derfor bør du dra til Sørlandet?

Du trodde kanskje Sørlandet bare var svaberg og aktiviteter i sjektefart? Sørlandet er også actionfylte opplevelser på sjøen med fiske, surfing og rib-turer eller klatring, hundespannkjøring, alpin og vandring i fjellet.

Turforslag 1

Følg kysten langs Sørlandet fra Listastrendene der du kan prøve surfing til Arendal og Grimstad som tilbyr Stand Up Paddling, dykking eller fiskeopplevelser.

Turforslag 2

Oppover Setesdal finner du elverafting, klatring og Via Ferrata ruter, vandring og vinteropplevelser når sesongen er der.

Oppdag sjøen - hele året

Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Quirky Docs from Norway | Kote Null

Kote Null Tvedestrand

Høyt & Lavt Kristiansand

Flere aktiviteter og opplevelser