Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Chickens in easter egg at Lindesnes lighthouse
Easter egg in the sun at Lindesnes lighthouse.
Photo: Heidi Sørvig, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sørlandspåske

Sørlandet er påskeåpent og kan friste med blant annet sjørøverpåske i Abra Havn og Dyreparken, bypåske i Kristiansand, campingpåske eller påskeferie på Norges Sydspiss Lindesnes. 

Dyreparken i Kristiansand

Med over en million besøkende i året er Dyreparken Sørlandets største attraksjon. Her kan du blant annet møte dyr fra alle verdenshjørner, besøke Kapteins Sabeltanns verden, bli med på togtur i Hakkebakkeskogen eller ta trikken i Kardemomme By.

Aktiviteter på Sørlandet i påska

I påska åpner mange av aktivitetene på Sørlandet for sesongen. Abra Havn åpner igjen sine porter for store og små sjørøvere og Badelandet åpner samtidig innendørs. Sørlandsbadet åpner også skliene utendørs. Lindesnes Fyr har påskeåpent med påskerebus og andre aktiviteter.

I Kristiansand blir det påskeaktiviteter på museum. Odderøya museumshavn holder påskeåpent, med påskeverksted og aktiviteter for barn. Er du ute etter en ekstra actionfylt aktivitet anbefaler vi klatreparken Høyt & Lavt og rafting hos TrollAktiv i Evje.

TrollAktiv Adventure Park i Evje

Vannvittig påsketilbud for hele familien​: 1 natt i hytte med aktivitetene familierafting og klatrepark inkludert.

Lindesnes - Sydspissen av Norge

Påskeferie på Sydspissen av Norge. Bo på Lindesnes Havhotell, rett ved siden av undervannsrestauranten Under og med Lindesnes Fyr, Norges sydligste punkt, i nærheten.

Kampanje

Norges sydspiss i påsken

På Lindesnes fyr blir det påskerebus, kunstutstilling og deilig bakverk fra bakeriet. Påskeaften baker Heddan Gard lefser ute i havgapet. Fyret er åpent hver dag fra kl. 10-17.

Kampanje

Rosfjord Strandhotell i Lyngdal er Barnas Påskehotell

Det er mange spennende aktiviteter for barna hos Rosfjord Strandhotell i påsken. Kino, barnedisco og kanskje årets første utendørsbad? Barnas Påskehotell har fri inngang til Sørlandsbadet for alle hotellets gjester!

Kampanje

Badeferie i Lyngdal

I påskeferien åpner badeskliene utendørs hos Sørlandsbadet. Påskeharen og maskotene Salto eller Selma kommer på besøk hver dag for å underholde gjestene. I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter.

Kampanje

Vitensenteret Arendal

Vitensenteret Sørlandet er et opplevelses- og læringssenter for barn og unge. De har lokaler i Arendal og Kristiansand, begge midt i sentrum av byen. Velkommen til en spennende og lærerik opplevelse for hele familien!

Kampanje

TrollPark Hove i Arendal

Bruk 3 timer i TrollParkHove midt i Raet nasjonalpark. Klatreparken har varierende vanskelighetsgrader og høydenivåer som passer for hele familien. Test zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter.

Lista fyr

På Lista fyr blir det påskeeggjakt med premier hver dag i påsken. Utstillingen 'Alle Fugler' viser vakre og tankevekkende fugler laget av plastsøppel funnet langs strendene på Lista.

Kampanje

Påskeferie i Barnas By Kristiansand

Bypåske i Kristiansand

Klar for en bypåske? Bo på Scandic Kristiansand Bystranda midt i Kristiansand og få med deg alt: De ligger vegg i vegg med Aquarama badeland og 15 minutter fra Dyreparken.

Kampanje

Påskeferie i Dyreparken

I påska åpner sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her kommer du tett innpå sjørøvere hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg åpner Badelandet (innendørs) og Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud.

Kampanje

Dyrisk påskeferie på Dyreparken Hotell

Alle dovendyr kan nå sjekke inn på Dyreparken Hotell i påskeferien. Dyrisk påskeferie-pakke inneholder: overnatting, nydelig frokostbuffet og inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet.

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet er et stort familiehotell i gangavstand til både Kristiansand Dyrepark og ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret. Hyppige bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

Familieverksted i påskeferien på SKMU

Hos SKMU - Sørlandets kunstmuseum i Kristiansand - blir det familieverksted i påskeferien. Male med akrylmaling på kryssfiner, inspirert av Tom Lids fargerike bilder i utstillingen SAVN som du også kan besøke.

Kampanje

Påske i tretoppene

Bytt ut skiutstyret med klatreutstyr. Klatreparken Høyt & Lavt i Kristiansand åpner for sesongen 9 april. Kast deg ut i kule Zip-lines og bytt  
slalomhjelmen med klatrehjelmen. Kvikklunsjen tar du i solsteika på bakken.

Utvalgte familieaktiviteter i påska

Se full oversikt over hva som skjer på Sørlandet.

På ski i påsken

Foretrekker du påske med ski på beina har du mange alternativer i Sør-Norge. Sjekk også tips til hvordan oppleve Sørlandet uansett vær!

Camping i påsken

Påskeferie er campingferie. Mange av campingplassene på Sørlandet åpner sesongen i påsken. Sjekk inn på campingplassen i påska, her finner du oversikten over de beste campingplassene på Sørlandet.

Se hva som skjer på Sørlandet

I arrangementkalenderen finner du full oversikt over hva som skjer på Sørlandet i påska.

Nyhetsbrev fra Sørlandet

Ønsker du tips til aktiviteter og gode overnattingstilbud på epost? Meld deg på Visit Sørlandet nyhetsbrev.

Your Recently Viewed Pages