Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Korshamn Lyngdal Norway
Korshamn Lyngdal Norway.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Høst på Sørlandet

Besøk Sørlandet om høsten. Nyt en romantisk helg på resort ved sjøen og opplev skjærgården. Gå på vandretur i fjellet eller kos deg innendørs på museum eller i badeland.

Høst på Sørlandet - Barnas favoritt

Ta med barna på høstferie på Sørlandet. Her venter masse aktiviteter for hele familien, enten du vil bade, gå på museum eller overnatte på et fyr i storm. Byferie i Barnas By Kristiansand med overnatting i Abra Havn, Dyreparken er også veldig populært. Høsten på Sørlandet er en deilig tid.

Anbefalte arrangementer for barnefamilier

Se full oversikt over hva som skjer på Sørlandet.

Høstferien på Sørlandet

Aldri før har det vært så gøy med høstferie på Sørlandet. Med muligheter for både dyrepresentasjoner i Dyreparken, action på Evje og trening i Aquarama. Her er høstens høydepunkter på Sørlandet.

Sørlandsbadet i høstferien

Sørlandetsbadet i Lyngdal har aktivitetstilbud i høstferien (også når Rogaland har høstferie). Skliene utendørs er åpne, aktiviteter med zipliner og hinderløype i idrettsbassenget og maskotene Salto eller Selma kommer på besøk hver dag. Se oversikt over aktiviteter her.

Lindesnes Fyr

Besøk Norges sydligste punkt. Her er det bare ekstra gøy om været er litt røft! I høstferien har fyrmuseumet åpent daglig fra kl. 10-17. Åpent fyrtårn, fyrkino, utstillinger og åpen museumskafe og museumsbutikk. Les mer om Lindesnes Fyr.

Rosfjord Strandhotell

Rosfjord Strandhotell ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal. Sørlandsbadet er nærmeste nabo og booker du overnatting får du badelandbilletter inkludert. Hotellet egner seg ypperlig for barnefamilier. Book overnatting her.

Lindesnes Havhotell

Lindesnes Havhotell har en praktfull beliggenhet, helt nede på bryggekanten ved Båly havn. Det er her den verdenskjente undervannsrestauranten Under ligger!

TrollAktiv på Evje

Besøk TrollAktiv for mange spennende aktiviteter for hele familien. Vi nevner; elverafting, klatrepark (fra 120cm), Pump Track, kajakkurs, utleie av kano, SUP og mountain bike og mye mye mer. Book online her.

Mineralparken på Evje

Mineralparken er en morsom og annerledes opplevelse for hele familien. De har en kjempestor mineralsamling som ligger inni fjellet og morsomme aktiviteter utendørs. Klatreskogen er også åpen! Les mer.

Vest-Agder-museet

Odderøya museumshavn, Krigsseilermuseet Hestmanden, Sjølingstad Uldvarefabrik og Mandal museum har alle egne program i høstferien. Se full oversikt her.

Vitensenteret i Arendal og Kristiansand

Gøy på Vitensenteret Sørlandet i Arendal og Kristiansand sammen med hele familienfamilien. Se program her.

Høstferie i Kristiansand - Barnas by

Dyreparken og badelandet har full aktivitet i høstferien, i tillegg er det aktiviteter på museer, badelandet Aquarama, Vitensenteret Kristiansand og i Kilden.

Dyreparken i høstferien

Besøk Dyreparken og Badelandet i høstferien (aktiviteter også i høstferien Telemark og Rogaland). Du kan blant annet oppleve med flere dyrepresentasjoner og tokt med sjørøverskute for å nevne noe.

Bo i Dyreparken

I Abra Havn og på Dyreparken Hotell kan du bo midt i opplevelsene! Se høstferietilbud her.

Scandic Sørlandet

I Sørlandsparken, rett ved Dyreparken og Sørlandssenteret, ligger Scandic Sørlandet. Perfekt for barnefamilier som vil i Dyreparken, og det er også kort vei til kristiansand sentrum med buss. Se høstferietilbud her.

Åros Feriesenter i Søgne

Åros Feriesenter har helårsåpent og ligger kun 20 min. fra Dyreparken. De har hytter med dusj/wc og 4 sengeplasser. Book her.

Kristiansand Feriesenter

På Dvergsnestangen finner du et familievennlig - 5 stjerners - feriesenter plassert midt i Kristiansandsskjærgården. Book her.

Bo på Bystranda

Med hotellets beliggenhet på Bystranda og midt i byen har man alt man trenger. Scandic Kristiansand Bystranda ligger også vegg i vegg med Aquarama og er 13 minutter unna Dyreparken. Sjekk ut hjemmesidene for best mulig pris i høstferien.

Kilden teater og konserthus

Kilden i Kristiansand har mange andre spennende arrangementer for voksne og barn. Se nettsiden for oppdatert program.

Aquarama

I høstferien inviterer Aquarama til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag i ferien blir det jakten på den forsvunne diamant, du kan møte maskoten AquaLama og nyte HøstSpa. Les mer her.

Sørlandets Kunstmuseum

På SKMU i Kristiansand er det guidede omvisninger i utstillingene, ArtTalks og mange andre arrangementer. Se full oversikt her.

Tips til flere aktiviteter

Your Recently Viewed Pages