Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Sørlandsbadet badeland i Lyngdal
Familieferie på Sørlandet.
Photo: Visit Sørlandet

Høstferie på Sørlandet

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Høst på Sørlandet

Besøk Sørlandet om høsten. Nyt en romantisk helg på resort ved sjøen og opplev skjærgården. Gå på vandretur i fjellet eller kos deg innendørs på museum eller i badeland.

Høstferie på Sørlandet - Barnas favoritt

Ta med barna på høstferie på Sørlandet. Her venter masse aktiviteter for hele familien, enten du vil i badeland, gå på museum eller teater eller overnatte på et fyr i storm. Byferie i Barnas By Kristiansand med overnatting i Abra Havn, Dyreparken er også veldig populært.

Spektakulære opplevelser på Sydspissen av Norge

Her finner man Norges eldste fyr, en unik Michelin-restaurant og natur som kan ta pusten fra de fleste. Les mer.

Lindesnes Fyr

Besøk Norges sydligste punkt. Her er det bare ekstra gøy om været er litt røft! I høstferien har fyrmuseumet åpent daglig fra kl. 10-17. Åpent fyrtårn, fyrkino, utstillinger, nattomvisning hver fredag i oktober, fyr-vandring og åpen museumskafe og museumsbutikk. Se hva som skjer på Lindesnes Fyr.

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik utenfor Grimstad er mer enn et hotell. Helt siden 1937 har stedet fremstått som et eksotisk fristed i skjærgården som inviterer til både ro og opplevelser.

Familiebyen Lyngdal

I Lyngdal finner du Rosfjord Strandhotell og rett ved siden av ligger badelandet Sørlandsbadet!

Sørlandsbadet i høstferien

Sørlandetsbadet i Lyngdal har aktivitetstilbud i høstferien (også når Rogaland har høstferie). Skliene utendørs er åpne, aktiviteter med zipliner og hinderløype i idrettsbassenget og maskotene Salto eller Selma kommer på besøk hver dag. Se oversikt over aktiviteter her.

Høstferieverksted på KUBEN i Arendal

Lurer du på hva du skal finne på i høstferien? Ta familien på besøk til KUBEN i Arendal. I utstillingen Barndom kan dere reise med tidsmaskinen som tar dere til barndommen på 1910, 1960 og 1990- tallet. Book billett på forhånd her.

Vest-Agder-museet

I høstferien kan du boltre deg på flere museer! Det blir høstferieaktiviteter i Flekkefjord, Mandal, Lista Kristiansand og Hægebostad. Se full oversikt her.

Vitensenteret i Arendal og Kristiansand

Gøy på Vitensenteret Sørlandet i Arendal og Kristiansand sammen med hele familienfamilien. Se program her.

Nasjonalt Villakssenter - Kvåsfossen

Opplev sprellende laks på nært hold. Nasjonalt Villakssenter - Kvåsfossen i Lyngdal har Norges lengste laksetrapp i tunnel. Langt inne i fjellet kan du se laksen «live» bak svære glassvinduer.

Tregde Ferie i Mandal

Tregde Ferie har flotte leiligheter og hytter i sjøkanten. Her kan du leie kajakk eller båt til å dra på fisketur. Området er også ypperlig for kortere gåturer og koselige Mandal by ligger ikke langt unna.

Høstferie i Kristiansand - Barnas by

Dyreparken og badelandet har full aktivitet i høstferien, i tillegg er det aktiviteter på museer, badelandet Aquarama, Vitensenteret Kristiansand og i Kilden.

Dyreparken i høstferien

Besøk Dyreparken og Badelandet i høstferien (både uke 40 og 41, 2. – 17. oktober 2021 - aktiviteter også i høstferien til Telemark og Rogaland). Du kan blant annet oppleve dyrepresentasjoner og "Skumle dager i Kaptein Sabeltanns verden" for å nevne noe.

Bo i Dyreparken

I Abra Havn og på Dyreparken Hotell kan du bo midt i opplevelsene! Se høstferietilbud her.

Scandic Sørlandet

I Sørlandsparken, rett ved Dyreparken og Sørlandssenteret, ligger Scandic Sørlandet. Perfekt for barnefamilier som vil i Dyreparken, og det er også kort vei til kristiansand sentrum med buss. Se høstferietilbud her.

Klatreparken Høyt & Lavt

Naturopplevelser i tretoppene! Høyt & Lavt Kristiansand har åpent hver helg kl 10:00 - 17:30 og hele høstferien. Les mer.

Vest-Agder museene

Flere av museene til Vest-Agder museene er åpne i høstferien. Se full oversikt over hva som skjer.

Vitensenteret i Kristiansand

På Vitensenteret i Kristiansand blir det EksperimentKlubb i høstferien. Bli med på KjemiLab, is-verksted, utforske DNA, lage slim og kjempestore såpebobler. Les mer.

Bo på Bystranda

Med hotellets beliggenhet på Bystranda og midt i byen har man alt man trenger. Scandic Kristiansand Bystranda ligger også vegg i vegg med Aquarama og er 13 minutter unna Dyreparken. Sjekk ut hjemmesidene for best mulig pris i høstferien.

Kilden teater og konserthus

Kilden i Kristiansand har mange andre spennende arrangementer for voksne og barn. Se nettsiden for oppdatert program.

Aquarama

I høstferien inviterer Aquarama til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag i ferien blir det jakten på den forsvunne diamant, du kan møte maskoten AquaLama og nyte HøstSpa. Les mer her.

Sørlandets Kunstmuseum

På SKMU i Kristiansand er det guidede omvisninger i utstillingene, ArtTalks og mange andre arrangementer. Se full oversikt her.

Sørlandet Klatresenter i Kristiansand

Sørlandet Klatresenter på Odderøya i Kristiansand tilby gode opplevelser i klatre- og buldreveggen. Klatresenteret har automatiske sikringsmaskiner som gjør det mulig for nybegynnere og barn å komme raskt i gang med klatring på de høyere veggene.

Anbefalte arrangementer for barnefamilier

Se full oversikt over hva som skjer på Sørlandet.

Når er høstferien 2021?

Høstferie uke 40 - 4.-8. oktober: Agder, Oslo, Viken, Troms og Finnmark.
Høstferie uke 41 - 11.-15. oktober: Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland, Vestfold, Trøndelag, Vestfold og Telemark.

Tips til flere aktiviteter

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen