Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2020

Dyreparken investerer over 1 million kroner i smitteverntiltak for at folk også i 2020 kan få oppleve Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga.
Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand
Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand.
Photo: Kristiansand Dyrepark

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og et orangutanghus i 2020, samtidig som satsingen på rimelig overnatting blir intensivert. Dette er Dyreparkens nyheter for 2020.

Informasjon om koronaviruset

I samråd med kommuneoverlegen i Kristiansand kommune holder Dyreparken åpent. Parkanlegget er spredt over et 600 mål stort utendørsområde og Dyreparken vil til enhver tid ha oversikt over antall gjester i Parken. Les mer.

13 nye safaritelt

I 2019 presenterer Dyreparken et helt nytt overnattingstilbud, Dyreparken Safaricamp. Glampingteltene ble kjempepopulære, og var utsolgt i hele juli. Sommeren 2020 utvider de med 13 nye telt. Samtidig blir et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp.

Gangsti direkte fra Abra Havn til egen inngang i Dyreparken

I fjor ble det etablert en gangsti fra Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Hotell, langs Grashavets bredd, fram til en egen inngang i Dyreparken. Stien utvides i år helt til Abra Havn. Alle boende gjester får slippe inn i Dyreparken en time før ordinær åpningstid, et gode som har blitt svært populært blant gjestene.

Det blir Kaptein Sabeltann forestilling sommeren 2020!

Årets nye kveldsopplevelse i Kjuttaviga i Dyreparken, Kristiansand heter Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt, et musikalsk sjørøvershow med fokus på de aller mest kjente sangene.

Amfiet i Kjuttaviga skal deles opp i fire helt separate «teatersaler», eller hovedsoner (med hver sin inngang). Hver hovedsone deles inn i mange små familiebåser. Det vil også være tomt på annenhver benkerad. Det betyr svært begrenset – og eksklusiv – plass, med god avstand til resten av publikum.

Forestillingen spilles hver dag i perioden 6. juli – 1. august 2020 (mandag – lørdag). Det blir 2 forestillinger hver kveld, kl. 21.00 og 23.00. Les mer.

Orangutanghuset

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Dette er et stort steg videre i Dyreparkens bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og rollen som dyrepark. Orangutanger er en av verdens mest kritisk truede dyrearter. Bestanden på Borneo er halvert i løpet av de siste 20 år. Fra ett hus og en øy i dag, vil det nye anlegget bestå av tre hus og tre øyer. Det nye uteområdet går blir tilrettelagt for at flere kan bo sammen, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere. De to nye artene det blir aktuelt å få inn er javalangur og hvitkinngibbon, som begge er i internasjonale bevaringsprogram.

Ny forestilling: Sirkus Jesper

Etter fire år med Sirkus Jesper blir det i år en ny forestilling, der det beste fra tidligere år beholdes, og så blir det nye, spennende overraskelser i tillegg.

Sirkus Jesper forestilling i Dyreparken

Jul på KuToppen

Den første KuToppen-filmen som hadde premiere på norske kinoer i 2018, ble sett av over 13.000. Nå er Dyreparkens samarbeidspartner Qvisten Animation i full gang med å lage oppfølgerfilmen «Jul på KuToppen» som får premiere 6. november 2020.

Forestillingen 2020: Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Dyreparken investerer over 1 million kroner i smitteverntiltak for at folk også i år kan få oppleve Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga. Premiere 6. juli 2020.

Billetter kjøper du her.

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken.

Your Recently Viewed Pages