Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2020

Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand
Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand.
Photo: Kristiansand Dyrepark

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og et orangutanghus i 2020, samtidig som satsingen på rimelig overnatting blir intensivert. Dette er Dyreparkens nyheter for 2020.

-Dyreparkens gjester har god grunn til å glede seg til 2020. Det investeres ca. 35 millioner kroner i anlegg i tillegg til utvidet satsing på underholdning – det er en betydelig investering, sier adm. dir. Per Arnstein Aamot.

Informasjon om koronaviruset

I samråd med kommuneoverlegen i Kristiansand kommune holder Dyreparken åpent. Parkanlegget er spredt over et 600 mål stort utendørsområde og Dyreparken vil til enhver tid ha oversikt over antall gjester i Parken. Les mer.

13 nye safaritelt

I 2019 presenterer Dyreparken et helt nytt overnattingstilbud, Dyreparken Safaricamp. Glampingteltene ble kjempepopulære, og var utsolgt i hele juli. Sommeren 2020 utvider de med 13 nye telt. Samtidig blir et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp.

Gangsti direkte fra Abra Havn til egen inngang i Dyreparken

I fjor ble det etablert en gangsti fra Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Hotell, langs Grashavets bredd, fram til en egen inngang i Dyreparken. Stien utvides i år helt til Abra Havn. Alle boende gjester får slippe inn i Dyreparken en time før ordinær åpningstid, et gode som har blitt svært populært blant gjestene.

Ny forestilling i 2020: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Årets forestilling er mer spektakulær enn noen sinne. Kjuttaviga er nå tømt for vann, for å lage helt nye, hemmelige installasjoner som aldri er sett i Norden tidligere. Premiere 6. juli. Her blir det nye sanger og helt nye ambisjoner, sier Terje Formoe, som har skrevet om hele den opprinnelige forestillingen som først så dagens lys i 2011. Han lover det han kaller «hakeslepp»-scener i den nye forestillingen.

Orangutanghuset

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Dette er et stort steg videre i Dyreparkens bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og rollen som dyrepark. Orangutanger er en av verdens mest kritisk truede dyrearter. Bestanden på Borneo er halvert i løpet av de siste 20 år. Fra ett hus og en øy i dag, vil det nye anlegget bestå av tre hus og tre øyer. Det nye uteområdet går blir tilrettelagt for at flere kan bo sammen, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere. De to nye artene det blir aktuelt å få inn er javalangur og hvitkinngibbon, som begge er i internasjonale bevaringsprogram.

Ny forestilling: Sirkus Jesper

Etter fire år med Sirkus Jesper blir det i år en ny forestilling, der det beste fra tidligere år beholdes, og så blir det nye, spennende overraskelser i tillegg.

Sirkus Jesper forestilling i Dyreparken

Jul på KuToppen

Den første KuToppen-filmen som hadde premiere på norske kinoer i 2018, ble sett av over 13.000. Nå er Dyreparkens samarbeidspartner Qvisten Animation i full gang med å lage oppfølgerfilmen «Jul på KuToppen» som får premiere 6. november 2020.

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken.

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Ny forestilling sommeren 2020: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet spilles i Kjuttaviga. Premiere 6. juli 2020.

Billetter kjøper du her.

Your Recently Viewed Pages