Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2020

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og et orangutanghus i 2020, samtidig som satsingen på rimelig overnatting blir intensivert. Dette er Dyreparkens nyheter for 2020.
Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand
Kaptein Sabeltann Show i Dyreparken Kristiansand.
Photo: Kristiansand Dyrepark

Informasjon om koronaviruset

I samråd med kommuneoverlegen i Kristiansand kommune holder Dyreparken åpent. Parkanlegget er spredt over et 600 mål stort utendørsområde og Dyreparken vil til enhver tid ha oversikt over antall gjester i Parken. Les mer.

13 nye safaritelt

I 2019 presenterer Dyreparken et helt nytt overnattingstilbud, Dyreparken Safaricamp. Glampingteltene ble kjempepopulære, og var utsolgt i hele juli. Sommeren 2020 utvider de med 13 nye telt. Samtidig blir et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp.

Gangsti direkte fra Abra Havn til egen inngang i Dyreparken

I fjor ble det etablert en gangsti fra Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Hotell, langs Grashavets bredd, fram til en egen inngang i Dyreparken. Stien utvides i år helt til Abra Havn. Alle boende gjester får slippe inn i Dyreparken en time før ordinær åpningstid, et gode som har blitt svært populært blant gjestene.

Det blir Kaptein Sabeltann forestillinger sommeren 2020!

Etter at myndighetene tillater arrangementer med 200 personer fra 15. juni, lanserer Dyreparken herved en endelig og spennende variant av kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt. Med maks. 200 personer på hver forestilling beveger vi oss mellom tre ulike scener og ender opp i Kjuttaviga.

Det er plass til maks. 200 personer på hver forestilling. Velg mellom åtte ulike forestillingstidspunkter hver kveld, den første starter kl. 19.30, den siste starter kl. 23.15. Les mer.

Orangutanghuset

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Dette er et stort steg videre i Dyreparkens bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og rollen som dyrepark. Orangutanger er en av verdens mest kritisk truede dyrearter. Bestanden på Borneo er halvert i løpet av de siste 20 år. Fra ett hus og en øy i dag, vil det nye anlegget bestå av tre hus og tre øyer. Det nye uteområdet går blir tilrettelagt for at flere kan bo sammen, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere. De to nye artene det blir aktuelt å få inn er javalangur og hvitkinngibbon, som begge er i internasjonale bevaringsprogram.

Dyreparken Bobilcamp åpner 1. juli 2020

Dyreparken Bobilcamp ligger idyllisk til ved Grashavet midt i smørøyet mellom Dyreparken Safaricamp og sjørøverhotellet Abra Havn. Med kun 400 meter fra inngangen til parkene og så nær sjørøverlivet at gjestene praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

Bobilcampen i Dyreparken i Kristiansand har plass til 30 bobiler med tilgang til strøm og vannstasjon, og har sol fra morgen til sen kveld.

Ny forestilling: Sirkus Jesper

Etter fire år med Sirkus Jesper blir det i år en ny forestilling, der det beste fra tidligere år beholdes, og så blir det nye, spennende overraskelser i tillegg.

Sirkus Jesper forestilling i Dyreparken

Jul på KuToppen

Den første KuToppen-filmen som hadde premiere på norske kinoer i 2018, ble sett av over 13.000. Nå er Dyreparkens samarbeidspartner Qvisten Animation i full gang med å lage oppfølgerfilmen «Jul på KuToppen» som får premiere 6. november 2020.

Forestillingen 2020: Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Etter at myndighetene tillater arrangementer med 200 personer fra 15. juni, lanserer Dyreparken spennende variant av kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt. Premiere 6. juli 2020.

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken.

Your Recently Viewed Pages