Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Family in Mineralparken in Southern Norway
Family in Mineralparken in Southern Norway.
Photo: Mineralparken
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fem morsomme opplevelser på Sørlandet

Dra på en opplevelsestur fra øst til vest på Sørlandet og får med deg Den lille Dyrehage på Brokelandsheia, Vitensenteret Sørlandet i Arendal, Mineralparken og Klatreskogen på Evje og Sørlandsbadet i Lyngdal. 
Opplev Vitensenteret Sørlandet

Vitensenteret Sørlandet

Den lille dyrehage i Gjerstad

Den lille Dyrehage

Klatreskogen

Klatreskogen

Mineralparken

Mineralparken

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet

Sørlandet er barnas feriefavoritt!

Gå på ekspedisjon i regnskogen

I Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia kan du vandre rundt i den fantastiske innendørs regnskogen hvor du møter på alt fra apekatter til krokodiller, fugler og fisk, slanger og øgler, sommerfugler og lemurer. En tur i Norges største regnskog er en opplevelse som folk i alle aldre setter pris på. 

Utendørs i parken venter de nysgjerrige surikatene, de kosete gårdsdyrene og de gøyale lekeapparatene. Ta turen, følg dagsprogrammet og kom overraskende nært i Den Lille Dyrehage.

Sørlandsbadet er et aktivt og attraktivt badeland

Sørlandsbadet i Lyngdal er et flott badeland med både inne- og uteanlegg og aktiviteter for hele familien. Sørlandsbadet har et stort svømmebasseng med stupetårn og sklie, i tillegg til bølgebasseng, strømkanal, barnebasseng, boblebad og sklier både ute og inne. Maskotene Salto & Selma dukker opp i alle ferier for å lære deg den kule Sørlandsbadet-dansen. På Sørlandsbadet finner du også treningssenter, velværeavdeling, café og turløyper.

Sørlandsbadet ligger ved strandkanten innerst i den lange og flotte Rosfjorden i Lyngdal - 1,5 time fra Kristiansand og 2 timer fra Stavanger. Med den åpne og store glassfasaden kan du nyte hele fjorden fra bade- og treningsanlegget.

Ta med hele familien på spennede VitenOpplevelser i sommer

Lag ditt eget slim på kjemilab`en, opplev VitenShow med kule eksperimenter, bli med på en 3D-reise ut i verdensrommet og utforsk den interaktive utstillingen med mange installasjoner og aktiviteter.

Du finner Vitensenteret Sørlandet på bryggekanten i Arendal sentrum. Her er det også VitenButikk, café, parkering vis à vis og uteplass med en fantastisk utsikt over sjøen.

En steingal verden

Stor lekeplass, supersklie, lazer tag, boblefotball, SUP, klatretårn på vann, skattejakt og mange steingale aktiviteter. På Mineralparken kan barna lage figurer og smykker av nydelige stein og krystaller. Mineralene er fra hele verden og man kan gå på leting etter dem, ta på dem og lære om dem.

Klatreskogen har løyper høyt oppi trærne og passer for både barn og voksne. Her finner du 45 ulike aktiviteter og flere ziplines over elven. En tur i Klatreskogen kan avsluttes med en 12 meter høy klatrevegg med Skyfall ned igjen.

Fem steder, kort reisevei

Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

Camping på Sørlandet

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen