Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Badeland på Sørlandet

Liker du vann planlegger du kanskje ferien etter hvor du kan bade?
Sørlandsbadet badeland i Lyngdal
Sørlandsbadet badeland i Lyngdal.
Photo: Sørlandsbadet
De fleste barn elsker å bade, og ekte vannelskere planlegger ferien etter badefasilitetene. I Kristiansand får du spa, stupetårn og bassenger i Aquarama og et stort badeland i Dyreparken. Eller kanskje du foretrekker en ferie på stranden ved Sørlandsbadet i Lyngdal. Er du interessert i å bade etter fjellturen kan du ta turen til Hovden badeland.

Her er oversikt over badeland og svømmehaller på Sørlandet:

Badeferie, svømmetrening eller spa i Aquarama

I Aquarama er det mulighet til å slappe av i Varmtvannsbassenget, hoppe fra 10-meteren, skli om kapp i vannskliene, eller trene i svømmehallen. Trenger du litt frisk luft kan du legge deg i bassenget ute få havutsikt på kjøpet. Eller kanskje foretrekker du å svette i badstua eller kjøle deg ned i isbadet? Aquarama har også en separert spaavdeling og et eget surfeanlegg.

Sørlandsbadet i Lyngdal

Hørtes det forlokkende ut med en herlig mini-ferie i Lyngdal tar du turen til Sørlandsbadet. Hva er vel bedre enn boblebad og vannsklier utendørs, eller stupetårn og varmt badevann inne. Badet har også egen velværeavdeling for voksne og en flott beliggenhet i enden av Rosfjorden. På Sørlandsbadet får du både trim og fornøyelse.

Ellevilt i Badelandet i Dyreparken

Hvis du jakter på et skikkelig badeland med mange opplevelser er Badelandet i Dyreparken det opplagte valget. Her er det bølgebasseng, hoppetårn og superspennende vannsklier med skikkelig fart i. Badelandet ligger rett ved Dyreparken så her er det mye barna kan glede seg til. Badelandet i Dyreparken er åpent fra påske til høstferien.

Frisk deg opp i Hovden badeland

Har du fått frosten i dag etter en lang dag på fjellet eller i skibakken er en tur i Hovden badeland som balsam for sjelen. Tin deg opp i varmt badevann, og er du en skikkelig viking kan du rulle deg i snøen før du hopper i vannet.

Badelandene frister med fartsfylte rutsjebaner, bølger, palmer og sydentemperaturer. Et besøk i et badeland bidrar til å holde svømmeferdighetene til ungene ved like og barna bli vant med vann. Været trenger du ikke tenke på, det er varmt badevann tilrettelagt for unger. 

PS: Visste du at 18. september er Den Store Badedagen hvor badelandene i hele Norge tilbyr gode priser og ekstra moro i svømmehallene?

Her er noen flere svømmehaller på Sørlandet:

Når sommeren er der...

Flere opplevelser på Sørlandet

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen