Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Sørlandets nye klatrepark hos TrollAktiv på Evje

TrollAktiv på Evje åpnet en ny attraksjon sommeren 2018.
Evje Klatrepark hos TrollAktiv
Klatring i Evje Klatrepark i Setesdal.
Photo: TrollAktiv

TrollAktiv på Evje tilbyr gjestene sine en ny og spennende opplevelse - Trollpark Evje, samme sommer som action-bedriften fyller 25 år. 

- Vi åpner den nye klatreparken 7. juli. Det blir en moderne klatrepark med det mest moderne sikkerhetsutstyret. Det blir trygt for alle, både små og voksne. Vi vil dekke alle aldrer, forsikrer Tim Davis. Han er daglig leder for action-bedriften TrollAktiv, som holder til på Evje i Evje og Hornnes kommune, i Setesdal.

Tøffere ruter for tenåringer

TrollAktiv kalles action-bedrift fordi den tilbyr gjestene sine tøffe aktiviteter som rafting, sykkelbane, zipline, stand-up-paddling, escape-room og paintball.

Bildene til denne artikkelen er fra andre klatreparker, men de viser hvordan det kan bli i TrollAktivs ny og kule nyskaping til sommeren.

Tim Davis lover spennende aktiviteter høyt oppi trærne, inkludert hindringer og utfordringer. Det blir tilpassede tilbud for barn, og det blir tøffere ruter for tenåringer og voksne.

Evje Klatrepark hos TrollAktiv

Evje Klatrepark hos TrollAktiv

Skal bygge opplevelsespark

Trollpark Evje er første trinn i et spektakulært tilskudd til opplevelsestilbudet på Sørlandet. 
TrollAktiv har nemlig kjøpt opp en svær naboeiendom, som skal utvikles i tillegg til området bedriften disponerer i dag. Det gir store muligheter: 
- Det er en enormt stor eiendom oppi heia. Vi vil i fremtiden utvide med et større aktivitetstilbud i det området. Vi vil ha en hel adventure-park, så en familie kan være her en hel dag og delta i forskjellige aktiviteter. Det vil ta tid å utvikle, men vi har alle muligheter for fremtiden, sier en fornøyd Tim Davis.
Han bekrefter at TrollAktiv har en del ideer for utvikling av en slik opplevelsespark, men de store attraksjonene er hemmelige ennå.

- Noe nytt hvert år fremover

Davis røper bare litt av fremtidsplanene for den spesielle Evje-bedriften: 
- Sykkelparken vil bli utvidet, og vi skal ha paintball på et større område. Vi kommer til å utvide campingen for å gi bedre plass for gjestene som skal bo i telt. Neste år blir det en helt ny aktivitet. Det blir alltid noe nytt hvert år fremover på TrollAktiv, sier Tim Davis.

TrollAktiv tilbyr overnatting i tillegg til action-aktivitetene. Du kan sove i både telt, lavvo, vandrerhjem, hytter og leiligheter.

Først i Norge med sikkerhetsbevis

Action-bedriften på Evje tiltrekker seg mange utenlandske gjester, i tillegg til alle de norske. En viktig grunn er at bedriften er spesiell også i norsk sammenheng. 

TrollAktiv ble i 2017, som den aller første opplevelsesbedriften i Norge, godkjent i den britiske sikkerhetssertifiseringen Adventuremark

Det betyr at bedriften kan vise gjestene sine et synlig merke, bevis på at TrollAktiv oppfyller de strengeste kravene til sikkerhetsbestemmelser. Kvalitetsmerket brukes mye i markedsføringen, og det er spesielt viktig i det britiske markedet.

Evje Klatrepark

Sørlandets nye klatrepark åpnet på Evje 7. juli 2018.

Les mer og book klatreturen din: trollparks.no

TrollAktiv tilbyr også aktiviteter som:

  • Rafting
  • Sykkelbane
  • Stand-up-paddling
  • Kanoutleie
  • Escape-room
  • Paintball/Lazer Tag
  • Safari
Your Recently Viewed Pages